Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Enez Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Çayır: "Hatalarımızla eksiklerimizle dürüst, namuslu ve şerefli bir şekilde daha iyi şartlarda yaşanabilir bir ilçe yaratmak için bütün gücümüzle çalıştık"

23.02.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enez Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Ahmet Çayır, "Hatalarımızla eksiklerimizle dürüst, namuslu ve şerefli bir şekilde daha iyi şartlarda yaşanabilir bir ilçe yaratmak için bütün gücümüzle çalıştık" dedi.

Çayır, partisinin seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçimlere az bir süre kaldığını söyledi.

CHP'nin Enez'de kapsamlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çayır, belediye meclis üyeliği için yeni bir liste oluşturduklarını ifade etti.

Enez'e belediye başkanı olarak 5 yıl hizmet ettiğini aktaran Çayır, şunları kaydetti:

"Bu hizmet süresi içerisinde yaptığımız bütün hatalardan ve eksiklerden dolayı özür dilerim. Hatalarımızla eksiklerimizle dürüst, namuslu ve şerefli bir şekilde daha iyi şartlarda yaşanabilir bir ilçe yaratmak için bütün gücümüzle çalıştık. Bunu gönüllülük esasına göre yaptık. Bu süre içerisinde bütün CHP'li belediyelerden, eski vekillerimizden, eski siyasilerimizden ve mevcut vekillerimizden destek alarak çalışmalarımızı sürdürdük.

Kısıtlı imkanlarla engellemelere rağmen bu noktaya geldik. Önümüzdeki dönemde yeni bir seçim bildirgemiz, yeni bir programımız, yeni bir çalışma hazırlığımız var. Bunları en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız."

Çayır konuşmasının ardından, Keşan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Özcan, CHP Enez İlçe Başkanı Engin Yağcılar ve partilileriyle seçim bürosunu açtı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement