Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti belediye başkan adayları esnafı ziyaret etti.

25.02.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mucur Belediye Başkan Adayı Ömür Toker, ilçe merkezinde, esnafı ziyaret ederek, gül dağıttı.

Yerel seçimlerin Mucur'a hayır getirmesini dileyen Toker, bütün seçim çalışmalarının gerginlikten uzak, kardeşlik duygusu ve hizmet yarışı içinde geçmesini temenni ettiklerini söyledi.

Toker, Mucur'u değiştirmek, geliştirmek ve kalkındırmak için projelerinin hazır olduğunu kaydederek, şunları kaydetti:

"Tecrübelerimiz ile biz hazırız. Türkiye'de 11 yılda yazılan, AK belediyecilik kalkınma destanını, Mucur'da sizlerle birlikte yazmak için, AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı oldum. Sizden yetki istiyoruz, sizden izin istiyoruz. Bizim projelerimiz hazır. Ankara'ya gideceğiz. Bakanlarımız, milletvekillerimiz, bürokratlarımız ile görüşmeler yapacağız. Mucur'a önemli yatırımları getireceğiz. Mucur kazanacak. esnafımız ve halkımız kazanacak."

AK Parti Boztepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Aydın da esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Esnafın daha güzel hizmet etmesi için alt yapı çalışmalarının bittiğini belirten Aydın, doğalgaz taleplerini de en kısa zamanda faaliyete geçireceklerini söyledi.

Halktan aldığı destekle en güzel şekilde hizmet edeceklerini belirten Aydın, "Boztepe ilçemizin başta katı atık arıtma tesisi olmak üzere Mandıralar bölgesinin geliştirilmesini sağlayacağız. Boztepe'ye daha fazla kişinin yatırım yapması için zemin hazırlayacağız. İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından bir olan sosyal tesis yaparak, düğün salonu, kadın aktivite merkezi ve çocukların vakit geçirebileceği yerler yapacağız" diye konuştu. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement