Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zolan "Özellikle belde ve köylerde inanılmaz bir değişim yaşanacak." dedi.

26.02.2014 13:34  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehirin getirileri ile özellikle belde ve köylerde inanılmaz bir değişim yaşanacağını söyledi.

Zolan, Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında Sarayköy ilçesine üçüncü ziyaretini gerçekleştirerek, Yeşilyurt, Kumluca, Acısu, Yakakurt, Tırkaz, Tekke, Karakıran, Hasköy ve Kabaağaç köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bu ziyaretle Sarayköy'e bağlı tüm belde ve köyleri ziyaret ettiklerini ifade eden Zolan, Denizli'de gidilmedik köy, adım atılmadık yer bırakmayacaklarını, nerede bir ışık görseler kapısını çalarak vatandaşların halini hatırını soracaklarını, dertlerine ortak olacaklarını, Büyükşehirin kazanımlarını anlatacaklarını dile getirdi.

Büyükşehirin getirileri ile özellikle belde ve köylerde inanılmaz bir değişim yaşanacağını vurgulayan Zolan, şöyle konuştu:

"Büyükşehirle en çok belde ve köylerimiz kazanacak. Yasa gereği Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesi, mahalle statüsü kazanan belde ve köylere bütçelerinin en az yüzde 10'u kadar her yıl yatırım yapmak zorunda. Bu kaynakla yapılan hizmetler burada yaşayan vatandaşlarımızın yaşadıkları yerde mutlu olmalarını sağlayacak. Bu hizmetler şehirlere olan göçün önüne geçecek. Birkaç yıl sonra eminim ki tersine göçler yaşanacak. Kent merkezinde var olan güzelliklerin belde ve köylerinde olduğunu gören vatandaşlarımız buralara tekrar gelecek, burada yaşayan vatandaşlarımız ise şehirlere gitmek istemeyecek. Biz herkes yaşadığı yerde mutlu olsun istiyoruz. Bunu da başaracak inançtayız."

Zolan'a partisinin Sarayköy Belediye Başkan adayı Ahmet Özbaş eşlik etti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement