Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Aydın Büyükşehir Başkan adayı Savaş: "Söke’nin lojistik merkezi olarak, Aydın’ın lokomotif ilçesi olmasını arzu ediyoruz"

27.02.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, " Söke'nin lojistik merkezi olarak, Aydın'ın lokomotif ilçesi olmasını arzu ediyoruz" dedi.

Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Söke Genç İş Adamları Derneği'ni (SÖGİAD) ziyaret etti.

Söke'nin sorunlarının çözümü için tüm projelerinin hazır olduğunu belirten Savaş, şunları kaydetti:

"Hizmet için Aydın'dayım. Aydın'ı marka şehir yapacağız. Projelerimizin hepsi istihdam odaklı. Söke'nin çok ciddi sorunları var. Söke'nin lojistik merkezi olarak, Aydın'ın lokomotif ilçesi olmasını arzu ediyoruz. Kaynakların etkin kullanılması, organizasyon yapısına kadar tüm projelerimiz ayağı yere basan projeler. Projelerimizin temelinde AŞ ve iş sorununun çözümü öncelikli. Yatırımcı işadamlarımızı Aydın'a çekebilmek için alt yapılar oluşturacağız. Hedefimiz 65 bin kişiye istihdam sağlamak. Aş, iş sorununu tamamen ortadan kaldırmak. Aydın'ı en gelişmiş ilk on il arasında görmek istiyoruz."

Söke ilçe merkezinde esnafı da ziyaret eden Savaş, Bağarası, Yeniköy, Burunköy'de de vatandaşlarla bir araya geldi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement