Serik'te BTP Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Serik'te BTP Seçim Bürosu Açıldı

Serik\'te BTP Seçim Bürosu Açıldı

Serik ilçesinde BTP Serik Belediye Başkan Adayı Figen Pakır'ın seçim bürosu açıldı.

28.02.2014 18:36  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serik ilçesinde Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Serik Belediye Başkan Adayı Figen Pakır'ın seçim bürosu açıldı.

Açılışa BTP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nazım Şahin, BTP İl Başkanı Mehmet Ali Buldu, parti il yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Figen Pakır, açılışta yaptığı konuşmada, vatanına olan sevgisi ve sadakati dolayısıyla belediye başkanlığı görevine aday olduğunu söyledi.

Başkan olması durumunda yapacağı en önemli icraatının Serikli vatandaşların ekonomisini düzeltmek ve kültürel seviyesini en üst seviyeye çıkarmak olacağını belirten Pakır, "En önemli hedefim eğitim ve ekonomidir. Çiftçimizin ürettiği mallar çoğu zaman elinde kalıyor ve sokağa dökülüyor. Domates fiyatlarının genel başkanımız Haydar Baş'ın da yardımlarıyla başta Rusya olmak üzere, Türk Cumhuriyetlerine pazarlayacağız" dedi.

Serik'te bedava özel anaokulları açacaklarını dile getiren Pakır, yaşlılar için huzurevi açacaklarını kaydetti. Serik'in caddelerini ışıl ışıl yapacaklarını dile getiren Pakır, "Açtığımız fabrikalar da genç ve dinamik nüfusumuzu harekete geçireceğiz. Serik'te zengin iş adamlarımıza kuracakları fabrikalar da üretilen malların pazarlaması konusunda teminat vererek onları fabrika kurma noktasında teşvik edeceğiz" dilye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Serik'te BTP Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement