Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçelerinde seçim koordinasyon merkezi açtı.

28.02.2014 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçelerinde, AK Parti'nin seçim koordinasyon merkezleri açıldı.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, partisinin Mihalgazi seçim koordinasyon merkezinin açılışında, şöyle konuştu:

"Bugün karşınıza ne yapacağını bilmeyenler gibi boş vaatler savurmak için değil, yapacaklarımızın heyecanını sizlerle paylaşmak için geldik. Eskişehir, artık yetinmeyi bir kenara bırakıp, kabuğunu kırmak zorundadır. Bizler dar kalıplara sığdırılmaya çalışılan, elindeki imkanlarla yetinmek zorunda bırakılan şehrimizi ve ilçelerimizi, yaşam kaygısı taşıyan insanlarımızı, süslü laflarla ve projelerle oyalayanlara, 'artık yeter' demek için yola çıktık."

Konuşmaların ardından merkezin açılışı yapıldı.

Karacan, daha sonra partisinin Sarıcakaya ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada ise Sarıcakaya'nın, kendi zenginliklerini değerlendirme konusunda Büyükşehir Belediyesi hizmetleriyle daha farklı noktaya ulaşacağına emin olduğunu anlattı.

Sıcak su kaynaklarının hem sera ısıtması hem de termal turizm konusunda Sarıcakaya'ya değer katacağını vurgulayan Karacan, şunları kaydetti:

"Bugün Türkiye büyüyor ama Sarıcakaya, bu büyümeden nasibini alamıyor. İşte bizim hedefimiz, Sarıcakaya'nın da artık doğru yönetimle zenginleşmesi, değer üretmesidir. Biz, sizden bunu sağlamak için yetki istiyoruz. Kapıkaya, Beyköy, Düzköy ve Laçin mahallelerimizi bağlayacak köprünün bu bölgede hayatı kolaylaştıracağının farkındayız ama bununla yetinemeyiz. Bizim derdimiz, Sarıcakaya'nın Karadeniz'i, Antalya'ya bağlayacak bir kesişim noktası olmasını sağlamaktır. Bunu da hep birlikte başaracağız inşallah."

Programlara, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Mihalgazi Belediye Başkan adayı Zeynep Akgün, Sarıcakaya Belediye Başkan adayı Faruk Güler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Karacan ve beraberindekiler, ilçelere bağlı köyleri de ziyaret etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement