Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Mardin'in Derik ilçesinde tanınmış aşiretlerinden olan metina aşireti, Mardin Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk'ün katıldığı törenle BDP'ye katıldı.

04.03.2014 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Derik ilçesinde tanınmış aşiretlerinden olan Metina aşireti, Mardin Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk'ün katıldığı törenle BDP'ye katıldı.

Derik seçim bürosundaki törende konuşan Türk, Metina aşiretinin BDP'ye katılmasından mutluluk duyduğunu belirterek amaçlarının halkların birlikteliği olduğunu belirtti.

Türk, şunları kaydetti:

"Metina aşiretine (hoş geldiniz) diyoruz. Biz görüyoruz ki günden güne barış için gelecek için önümüz açılıyor. Amacımız tüm kürt halkını kardeş yapmaktır, amacımız halkların birliğidir. Biz biliyoruz ki birlikteliğimizi genişletirsek barış demokrasi ve özgürlük gelecektir. Biz siyasette istiyoruz ki kardeşlik olsun, bunu yapmamız için de bir olmamız gerektiğini de söylüyoruz."

Metina aşireti adına konuşan Şerif Temelli de "Bundan sonra halkımla beraber çalışacağım ve bundan mutluluk duyuyorum" dedi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement