Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Bozkır Belediye Başkan adayı Uyar: "5 yılda Bozkır'ın birçok projesini hayata geçirdik, sorunlarını çözdük"

09.03.2014 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, beraberindeki il yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında, Bozkır'ı ziyaret etti.

MHP Bozkır Seçim Koordinasyon Merkezi'nin de açılışının yapıldığı programa, MHP Konya İl Başkan Vekili Hasan Özdemir, Bozkır Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Mustafa Uyar, Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, MHP Bozkır İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Kunduracı, MHP eski Konya Milletvekili Ali Gebeş ve il yöneticileri katıldı.

Uyar, yaptığı konuşmada, kendi dönemlerinde 30 yıllık alt yapı sisteminin yenilendiğini söyledi.

Atık su arıtma tesisinin de inşaatına devam edildiğini, yollar ve caddelerde de çalışmaları aksatmadan yaptıklarını ifade eden Uyar, Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu'ndaki öğrenci sayısının artırılması için çalışmada bulunduklarını  belirtti.

Kendi dönemlerinde, belediyenin filosuna 10 adet araç ve iş makinesi eklendiğini, Bozkır tarihinde ilk defa düzenli şehir içi taşımacılık yapıldığını aktaran Uyar, şunları kaydetti:

"Bozkır içindeki tüm yollar parke taşı ve asfalt yapıldı. Bu döneme kadar ana cadde üzeri harici kaldırım düşünülmeyen birçok cadde ve sokaklarımızda kaldırım çalışması yapıldı. Galeri, tribün olarak başlatılan inşaat tamamlanmış ve galeri sitesi oluşturulup stadımız yeni bir tribüne kavuşmuştur. Üstü açık olarak yapılan halı sahamızın üstü kapatılarak kış aylarında da spora elverişli hale getirilmiştir. 4 tane çocuk parkına da spor aletleri, oyun grupları yapılarak çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. 5 yılda Bozkır'ın birçok projesini hayata geçirdik, sorunlarını çözdük. Biz çok sevdiğimiz Bozkır'dan bir şeyleri götürmeyi değil, 'Bozkır'a ne kazandırabiliriz' onun çabası içindeyiz."

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise yeni dönemde de Bozkır'ın, Mustafa Uyar başkanlığında Konya'nın parlayan yıldızı olacağını dile getirdi.

Bozkır'ın su ihtiyacını karşılayacak Çağlayan Göleti'nin yapılması için de girişimlerde bulunmaya devam ettiklerini anlatan Kalaycı, "Çağlayan Göleti Bozkır'a hayat verecektir. Bakanla görüşmeler neticesinde göletin yükseltilmesi sağlandı" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement