Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Sapanca Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı.

09.03.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sapanca İlçe Başkanlığı, belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, parti içindeki adayların arasında birlik ve beraberliğin kasıtlı olarak bozulmaya çalışıldığını, bunlara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ecevit Keleş ve Sapanca Belediye Başkan adayı Turhan Fortacı'nın her koşulda birbirlerini destekleyeceklerini ifade eden Özkoç, "Turhan Fortacı'nın oyu Ecevit Keleş'in,  Ecevit Keleş'in oyu da Turhan Fortacı'nındır.  Kimse heveslenmesin, 31 Mart sabahı iki evladınız da mutlu sona ulaşacak. Sapanca'da Turhan Fortacı kardeşiniz, Büyükşehirde ise Ecevit Keleş kardeşiniz kazanacak.  Bizim hiçbir partiyle anlaşmamız söz konusu değildir. Bizim adaylarımız her yurttaşımızı kucaklayacak yüreğe sahiptir" diye konuştu.

CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın ise konuşmasında yapılan proje tanıtımını çok beğendiğini belirtti.

"Eski büyükşehir belediye başkanı olarak Turhan Fortacı ve ekibini kutluyorum" diyen Karayalçın, şöyle konuştu:

"Doğa ve insan odaklı projeler hazırlanmış, Sapanca'da tarımsal üretimi ve istihdamı artırmaya yönelik projeleri görmek beni çok mutlu etti. Hepsi uygulanabilir projeler. Sapanca'ya özgü bir çuval beyaz mısıra Turhan Fortacı'nın gönüllü danışmanlığını yapacağım. 31 Mart'tan itibaren sosyal demokrat belediyecilik Sapanca'da başlayacak." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement