Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, 30 Mart seçimlerinde milletin kazanacağını söyledi.

10.03.2014 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, 30 Mart seçimlerinde milletin kazanacağını söyledi.

Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan'ı güzel günlerin beklediğini belirterek, hükümet olarak Ardahan'da ulaşımda önemli yatırımlar yaptıklarını kaydetti.

Özellikle duble yol ve tüneller ile ilgili çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Atalay, "Şu an Ilgar Dağı Tüneli için ihalemiz tamamlandı. Hayırlı olsun. Artık yapılacak olan çalışmanın sürecine girilmiştir. Bu çok önemli bir çalışmadır. Gürcistan'a daha kolay ve daha hızlı varmış olacağız. Özellikle kışın Posof ilçemiz ile Gürcistan arasındaki Ilgar Dağı engeli kalkmış olacak" diye konuştu.

Ardahan- Kars arası hızlı tren çalışmasının da sürdüğünü anlatan Atalay, "Bu nedenle diyoruz ki, 30 Mart seçimleri bizim için önemli. 30 Mart seçimlerinde kazanacak olan Ardahan, kazanacak olan milletimiz olacak" dedi.

Ardahan kent merkezine kültür merkezi kuracaklarını belirten Atalay, mevcut Halk Eğitim Merkezi'nin yeterli olmadığını, bu nedenle de yapılacak olan kültür merkezi çalışmalarına hız verdiklerini sözlerine ekledi. - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement