Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili Şener: "Türkiye her geçen gün engellemelere rağmen büyüyor"

12.03.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili ve ?Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Çatalpınar'da seçim çalışmalarına katıldı.

Çatalpınar Belediye Başkan Adayı Ahmet Türe ile birlikte Sanayi esnafını ziyaret eden Şener, "Türkiye her geçen gün engellemelere rağmen büyüyor. Bunu kimse engellemeyecek" dedi.

Türkiye'nin istikrarlı 11 yılında büyük işlerin yapıldığını söyleyen Şener, "Yapılamaz, olamaz denilenleri gerçekleştirdik. Hayallerde olan yatırımları hayata geçirdik. Bu milletin refahını arttırmak için çalıştık. İki hedefimiz hep oldu. Bir tanesi halkımızın refahını arttırmak, diğeri de devletimizin dünyadaki itibarını arttırmak. Bu hedefler AK Parti'den önce çok uzak iken şimdi ise bunlar gerçekleşti, gerçekleşiyor" diye konuştu.

Yolsuzluk iddiaları ile ilgilide konuşan Şener, şunları kaydetti:

"Bu ülke yolsuzluğu 1999-2002 arasında yaşadı. Bankaların iflas ettiğini, paraların hortumlandığını, yatırım bir yana vatandaşın mağdur edildiğini yaşadı. Yolsuzluk olsa idi havaalanı,  çevre yolları, modern hastaneler, Karadeniz- Akdeniz yolu, sahil yolu yapılabilir miydi. Ülke zayıfken, AK Parti iktidarında güçlendi. Bu ülke iflas ettirilmişken, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu millet için, bu vatan için 24 saat çalışarak düze çıkardı. Dünyada söz sahibi bir ülke olmuşken, ne yazık ki siyasete ve demokrasiye operasyon yapıldı. Milletimiz bu oyunu sandıkta bozacaktır. Bizim tek gayemiz var o da milletimizin refah seviyesini arttırmak, devletimizin itibarını arttırmak. Başka da bir planımız yok." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement