Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Sulakyurt Belediye Başkanı Şahin: "Halkımın verdiği emaneti 2 dönemdir alnımızın akıyla yürüterek, partim tarafından 3. dönem hizmete layık görüldüm"

12.03.2014 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin, ilçede yapılan alt yapı çalışmalarının son yıllarda yapılan en büyük yatırım olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Şahin, yapılan çalışmalarla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Halkımın verdiği emaneti 2 dönemdir alnımızın akıyla yürüterek, partim tarafından 3. dönem hizmete layık görüldüm. 10 yıl öncesinde haksızlığın, adaletsizliğin kol gezdiği, maaşını alamayan personel, esnafın malzeme dahi vermediği bir belediye vardı. Bu sıkıntılı günler sonrasında devraldığımız belediye, en parlak dönemini yaşayarak personel maşını alamayacağı konusunda hiçbir tereddüdü bulunmamaktadır. Esnaf ise belediyemize her türlü malzemeyi güven içinde verebilmektedir. Geldiğimiz nokta herkesin, her kesimin güven duyduğu bir belediyecilik anlayışını oluşturduk. Çünkü bizim ilkelerimizde belediyecilik anlayışında belediye kasasını namusumuz olarak gördük ve buna her zaman sahip çıktık çıkmaya da devam edeceğiz.

Özellikle altyapı çalışmaları olarak 2009-2014 döneminde 25 bin metre asbest borulu içme suyu şebekesi yapımı, 15 bin metre kanalizasyon boru döşemesi, park ve bahçe ile çevre düzenlemeleri, ormanlık arazi oluşturulması ve bakımı, yeşil alanlar, kaldırım hizmetleri, iş merkezleri, yeni itfaiye hizmet binası ve çok fonksiyonlu itfaiye aracı, 2 yolcu minibüsü, kepçe, kamyon, cenaze nakil aracı ve makam aracı ile halkımızın yararına olacak birçok hizmetleri yerine getirdik."

İlçeye 4 kilometre yakınında oluşturulan Sulakyurt sulama barajının 2015 yılında hizmete gireceğini kaydeden Başkan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sulakyurt Barajı ilçemizin 50 yıldır özlenen bir proje idi. Girişimlerimiz sayesinde inşaatına başlanılan barajımız, yörede hem halkımıza hem de ülke ekonomisine bir kazanç sağlayacaktır. Bu proje ilçemizin en büyük projesidir."

Başkan Şahin, 30 Mart sonrası Kırıkkale'de 11 belediyenin kapanacağını ve bu nedenle mevcut belediye hizmetleri sayesinde daha kapsamlı ve büyük yatırımların yapılacağı bir döneme girildiğini sözlerine ekledi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement