Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ezine Belediye Başkan Adayı Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

14.03.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ezine Ezine Belediye Başkan Adayı Haluk Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde Şoförler ve Otomobilciler Odası ve otogar bölgesi ile Ali Saim Kayaalp Bulvarı üzerinde bulunan iş yerleri ziyaret edilerek esnaf ve vatandaşlarla sohbetler yapıldı.

Ziyaretlerde Babaoğlu'na İlçe Başkanı Fırat Akgün ve ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyesi ve il genel meclisi üyesİ adayları eşlik etti.

Şu anda Ezine'nin belediyecilik hizmetleri anlamında eksiklerini ve vatandaşların yaşadığı sorunları bildiklerini belirten Babaoğlu, tespitlerin yapıldığını ve bu sorunların çözülemeyecek sorunlar olmadığını söyledi.

Bu sorunların çözülemeyecek sorunlar olmadığını anlatan Babaoğlu, " Çanakkale'nin diğer ilçelerine bir bakın. İşte Çan, işte Biga, işte Ayvacık, işte Yenice, İşte Gökçeada. Hepsinde AK Belediyecilik hizmetlerinin ne şekilde yapıldığını yakından takip ediyoruz. Bu ilçelerimizin çehresi AK Belediyelerle tamamen değişti. Bu ilçelere yatırımlar geldi. İnsanlar modern kentlerde alt yapı sorunları tamamen çözüme kavuşmuş, sosyal alanları ve spor kompleksleri ile insan onuruna yakışan kentlerde yaşamaya başladılar. İnşallah 31 Mart sabahında Ezineli vatandaşlarımızın teveccühleri ve bize verecekleri desteklerle Ezine'mizi AK Belediyecilikle tanıştıracak, vatandaşlarımızı kendilerine yakışan ve hak ettikleri bir şehirde yaşamaları için var gücümüzle çalışacağız. Ben ve arkadaşlarım Ezine'mizi refah, modern, yaşanabilir bir kent haline getireceğimize dair söz veriyoruz" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement