Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Osmaniye Milletvekili Kastal: "AK Parti Hükümeti ,eğitim, sağlık, ulaştırma ve diğer alanlarda çok büyük hizmetlerde bulundu"

15.03.2014 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, AK Parti Hükümeti,eğitim, sağlık, ulaştırma ve diğer alanlarda çok büyük hizmetlerde bulundu" dedi.

Sumbas İlçesine bağlı Mehmetli beldesinde seçim bürosu açılışında konuşan Kastal,  AK Parti'nin Türkiye genelinde eğitim, sağlık, ulaştırma ve diğer alanlarda çok büyük hizmetlerde bulunduğunu belirterek, partisinin belde belediye başkan adayı Fatih Seyitoğlu'na destek istedi.

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diyen Kastal, "Bizim yaptıklarımız ortada, Mehmetli artık hizmete susamıştır. Fatih Seyitoğlu benim teyzemin oğlu ona 30 Mart'ta destek olun başkan yapın ben Mehmetli'ye hizmeti oluk oluk akıtacağım Mehmetli'nin sorunlarını yakından biliyorum yol, su ve 2B bunları tek tek çözeceğim destek sizden hizmet bizden diyorum" şeklinde konuştu.

Açılışa, İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Kadirli İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli, Sumbas İlçe Başkanı Kürşat Davutluoğlu,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Feride Tombak, partililer ile vatandaşlar katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement