AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Halkla Buluştu

AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Halkla Buluştu

AK Parti Malatya Milletvekili Şahin ile Malatya Belediye Başkanı Çakır, vatandaşlarla bir araya geldi.

17.03.2014 18:47  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Şehit Fevzi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, 30 Mart'ta milletin istikrara oy vererek, kaos yaratmaya çalışanlara yol vereceklerini kaydetti.

Çözüm sürecine de değinen Şahin, süreçle Türkiye'nin güvenli bir ülke haline geldiğini belirterek, "30 binden fazla evladımızı şehit verdiysek, analarımızın gözyaşları hiç dinmediyse, bunun sorumlusu bizden önceki iktidarlardı. Ama hamd olsun Başbakanımızın başlatmış olduğu süreçle evlatlarımızın Edirne'de, İzmir'de, Hakkari'de, Van'da askerlik yapması hiç fark etmiyor" ifadesini kullandı.

Çakır da milletin desteğine layık olmak için yoğun tempoda çalıştıklarını aktardı. Malatya'da 5 yıl içerisinde çok güzel çalışmalar yaptıklarını anımsatan Çakır, Malatya Belediyesi tarafından yaptırılan kültür ve sanat merkezlerinden binlerce çocuk ve gencin yararlandığını kaydetti.

Çevreyolunun altında önemli çalışmalar yaptıklarını  da ifade eden Çakır, "Yılların birikmiş ihmalini çözmek için gece gündüz çalıştık. Tabi bu birikmiş ihmalliği bir dönemde çözmemiz mümkün değildi. Ama biz var gücümüzle sizlere en iyi hizmeti getirmek için çalıştık" açıklamasında bulundu.

Çevre yolunun altında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapmak için girişimlerde bulunacaklarını belirten Çakır, vatandaşları mağdur etmeden Kentsel Yenileme Projesi'ni uygulayacaklarını anlattı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise 30 Mart'ta Türkiye ve Malatya'nın çok önemli bir seçim yaşayacağını vurgulayarak, "30 Mart'ta yeni bir Türkiye, yeni bir Malatya ve yeni bir Battalgazi inşa ediyoruz" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement