MHP Antalya Adayı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Antalya Adayı Çelik Açıklaması

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çelik, "Antalya'da Hoca'nın hiç şansı yok. Antalyalı onlara 'Geçti Bor'un pazarı' diyor" dedi.

18.03.2014 11:48  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Ne Antalya'yı Ankara'dan yönetecek Türel'in, ne de hala 'Benim bir bildiğim var' diyen Hoca'nın hiç şansı yok. Antalyalı onlara 'Geçti Bor'un pazarı' diyor" dedi.

Kepez ilçesi Kapalı Cumartesi Semt Pazarı'nda düzenlenen toplantıya katılan Çelik, burada yaptığı konuşmada, Antalya'da Türkiye'nin her yerinden vatandaşların yaşadığını ve aralarında hiçbir sıkıntı yaşanmadığını söyledi. Parti olarak Türkiye'nin bölünmesini kesinlikle istemediklerini ifade eden Çelik, "Ama bugün bizi bilinçli olarak ayrıştırmaya çalışıyorlar. Türk'üm, doğruyum, çalışkanım, demek ülkenin belli bir bölümünü rahatsız ettiği için yasaklanmış. Peki öteki bölüm rahatsız olmuyorsa onu niye düşünmüyorsun" diye konuştu.

Antalya'nın cezalı bir kent haline getirildiğini savunan Çelik, şöyle devam etti:

"Başbakan 5 yıl önce Antalya'da seçimi kaybettiğinde 'Nankör kent' demedi mi? O zaman şimdi bu nankörlerden ne oyu istiyor? Şimdi bu nankör dedikleri ona bir ders daha verecekler. Bu kelimenin bedelini ödetecekler. Antalya'nın sorunlarına sorun ekleyen Menderes Türel de şimdi çıkmış, 'Sorunların hepsini çözeceğiz' diyor. Bu sorunları sen kendin çıkarmadın mı? Hoca da hala 'Bir bildiğim var' diyor. Yapma be Hoca, 5 yıldır bu bildiğini neden yapmadın? Ne Antalya'yı Ankara'dan yönetecek Türel'in, ne de hala 'Benim bir bildiğim var' diyen Hoca'nın hiç şansı yok. Antalyalı onlara 'Geçti Bor'un pazarı' diyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Antalya Adayı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement