Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Açıklaması

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Açıklaması

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Yaptığımız temel belediyecilik hizmetleriyle ve prestij projelerle Varsak'ı güzel bir şehir haline getirdik" dedi.

20.03.2014 17:46  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü, Varsak Karşıyaka Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'nde düzenlenen toplantı ile seçim çalışmalarını sürdürdü.

Tütüncü, bölgeye yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatarak, Varsak'ı iyi bir yerleşim merkezi haline getirme vaatlerini yerine getirmenin onurunu yaşadığını söyledi. Varsak'ın, 35 yıllık belediyecilik tarihinde almadığı hizmeti, kendi dönemlerinde aldığını belirten Tütüncü, "Yaptığımız temel belediyecilik hizmetleriyle ve prestij projelerle Varsak'ı güzel bir şehir haline getirdik" dedi.

Tütüncü, Varsak Karşıyaka Mahallesi'ne birçok yatırım yaptıkları kaydederek, şöyle devam etti:

"Biz göreve geldiğimizde Varsak'ta ana yolların dışında sıcak asfalt yoktu. Şimdi Varsak Karşıyaka Mahallesi'nin neredeyse bütün yollarını sıcak asfaltla kapladık. Kapalı olan imarlı yolları açtık. Caddelerin orta refüjünü yaptık. Küçük uçakların inebileceği genişlikteki yolları, modern asfaltları mahallemize armağan ettik. 66 mahallesi olan Kepez'in genelinde 5 yıl boyunca 180 yeni parkı hizmete açtık. Varsak Karşıyaka Mahallesi'ne ise 12 yeni park yaptık. 12 eski parkı da yeniden inşa ettik. Bu mahalleye 24 park kazandırdık. Biz göreve geldiğimizde Varsak'taki 8 mahallede 24 park yoktu."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement