Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Muratpaşa Adayı Bulut, "1 Nisandan sonra ilk işim Muratpaşa'ya Kent Parkı ve Botanik Park projelerini kazandırmak olacaktır." dedi.

24.03.2014 14:07  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, Lara bölgesindeki Muratpaşa Kent Parkı ve Botanik Park projelerini tanıttı.

Lara Obruk Ormanı'nda Muratpaşalılar ile buluşan Bulut, Akdeniz bölgesinin en büyük botanik parkını yapacaklarını kaydetti.  Söz konusu projenin ilk olarak Muratpaşa Belediyesinin ilk başkanı Mehmet Manavoğlu tarafından planlandığını kaydeden Bulut, şöyle konuştu:

"Ne yazıkki süresi içinde hayata geçiremedi. Süleyman Evcilmen de süreci kaçırmış. Projenin yetişmeyeceği anlaşılınca Orman Bölge Müdürlüğü anlaşmayı iptal etmişti.  Ben Muratpaşa'nın kent parkına ihtiyacı olduğunu biliyorum. Bu parkı yapmak için yaptığım sözlü bir görüşme var. İnşallah vatandaşımızın tercihi bizden yana olursa 1 Nisan'dan sonra ilk işim Muratpaşa'ya Kent Parkı ve Botanik Park projelerini kazandırmak olacaktır."

Kent Parkı'nın doğal tasarım harikası olacağını, ayrıca parkın içerisinde doğa spor alanları, yürüyüş parkurları, ekstrem sporlar, piknik ve mesire yerleri, outdoor bisiklet pisti gibi alanların da bulunacağını anlatan Bulut, alanın şehrin en gözde yerlerinden biri olacağını sözlerine ekledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement