Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çakır, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

24.03.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Tecde Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

İl başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve partililerle Tecde Mahallesi sakinleriyle toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Çakır, Malatya'ya hizmet etmek için görev yaptıklarını ve bu hizmeti devam ettirmek adına göreve talip olduklarını belirtti.

Büyükşehirin getirdiği imkanları en iyi şekilde kullanacaklarını aktaran Çakır, şunları kaydetti:

"Malatya'da önemli hizmetler yaptık. Büyükşehir, Malatya'ya daha büyük imkanlar getirecek. Biz de bu imkanları en iyi şekilde değerlendirip Malatya'ya daha büyük, sağlıklı ve kalıcı hizmetler yapacağız. Büyükşehir statüsünün verdiği yetkiyle şehrimizin kuzeyinden geçen çevre yolunun hayata geçmesi için gerekli bütün çalışmaları hızlandırarak sürdüreceğiz. Kent içinde kalan çevre yolunun devrini karayollarından alarak kent trafiğini rahatlatacak önemli bir arteri şehrimize kazandıracak daha bakımlı ve büyükşehire yakışır hale getireceğiz. Çarmuzu ve Battalgazi caddelerini baraja kadar prestij yolu niteliğinde düzenleyeceğiz. Burada tarım ve yeşil alanlar muhafaza edilerek halkın kullanımına açılacak. Böylece şehrin daha kolay bir şekilde Karakaya Baraj Gölü'yle buluşmasını sağlayacağız."

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci de 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu belirtti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement