Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Politika

Yerel Seçimlere Doğru

Adana'da BBP'nin 3 adayı ile bağımsız aday, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sözlü'yü desteklemek üzere adaylıktan çekildi.

24.03.2014 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Şahin, Seyhan ve Pozantı ilçe adayları ile Büyükşehir Belediyesi bağımsız adayı Yasin Türkoğlu, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü'yü desteklemek üzere adaylıktan çekildi.

Mustafa Şahin, Sözlü'nün seçim bürosunda düzenlenen basın toplantısında, kendisi ile partisinin Seyhan ilçe adayı Gani Gökmen ve Pozantı ilçe adayı Tuncer İncirci'nin adaylıktan çekilip, partilerinden de istifa ettiğini belirterek, MHP adayı Hüseyin Sözlü'yü destekleyeceklerini söyledi.

Şahin, BBP İl Gençlik Kolları Başkanı Emrah Sarı ve Alperen Ocakları İl Başkanı Aydoğan Aydoğan'ın da görevlerinden istifa ederek MHP'yi destekleyeceğini belirtti.

Bu arada, Büyükşehir Belediyesi bağımsız başkan adayı Yasin Türkoğlu da Sözlü lehine adaylıktan çekildiğini açıklayarak, MHP'yi destekleyeceğini ifade etti.

Hüseyin Sözlü ise kendisine ve partisine destek verenlere teşekkür ederek, "Arkadaşlarımızın, siyasi atmosferin yoğun olarak yaşandığı bir dönemde partimize, siyasi mücadelemize destek veriyor olmaları, sayısal bir ifadeden ziyade bizim için manevi bir değer ifade etmektedir" dedi. - Adana

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement