Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: "Ülkesini çok seven, ülkesinin aşığı bir Başbakanın, Genel Başkanı olduğu partinin teşkilatıyız"

24.03.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Ülkesini çok seven, ülkesinin aşığı bir Başbakanın, Genel Başkanı olduğu partinin teşkilatıyız" dedi.

Poyraz, partisinin Osmaneli İlçe Başkanlığınca düzenlenen etkinlikte, AK Parti olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da çalışacaklarını belirterek, kadın erkek, genç yaşlı demeden her vatandaşı ziyaret edeceklerini söyledi.

"Ülkesini çok seven, ülkesinin aşığı bir Başbakanın, Genel Başkanı olduğu partinin teşkilatıyız" diyen Poyraz, şunları kaydetti:

"AK Partimizin 2023, 2053, 2071 gibi hedefleri için hepimiz, üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu tür organizasyonlar, birlik ve beraberlikleri artırıyor. Milletimiz artık vaatlere değil, hizmete oy veriyor. Bugüne kadar AK Parti, insanların yaşam tarzlarıyla ilgilenmedi. Bizler hep ileri demokrasi, hak ve özgürlükleri savunduk. AK Parti, Türkiye'nin partisi olmuştur. AK Parti'yi millet kurdu, millet iktidar yaptı."

AK Parti Osmaneli Belediye Başkan adayı Münür Şahin de göreve gelmeleri halinde, Osmaneli'ni yaşayanların gurur duyduğu bir ilçe haline getireceklerini vurguladı.

Osmaneli'nin, Bilecik'in ve bölgenin parlayan yıldızı olacağını ifade eden Şahin, şöyle devam etti:

"İlçeye tarımsal ve turizm açısından büyük katkılar sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Spora ve sporcuya destek vereceğiz. 30 Mart akşamı Osmaneli, kaderini belirleyecek. ya muhalefetle birlikte sadece muhalefet yapacağız ya da Osmaneli'yi büyüteceğiz."

Etkinliğe, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, il genel ve belediye meclis üyesi adayları ile vatandaşlar katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement