CHP Antalya İl Başkanı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya İl Başkanı Açıklaması

CHP Antalya İl Başkanı Açıklaması

CHP Antalya İl Başkanı Kök, "Seçimlerde aday gösterdiğimiz arkadaşlar için bana diyorlar ki, 'Sağcıları partiye doldurdu" dedi.

27.03.2014 00:45  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İl Başkanı Devrim Kök, "Seçimlerde aday gösterdiğimiz arkadaşlar için bana diyorlar ki, 'Sağcıları partiye doldurdu.' Hayır kardeşlerim ben bu partiye sağcıları değil, namusluları doldurdum" dedi.

Kök, partisinin Kumluca seçim bürosu önünde düzenlediği toplantıda, Türkiye'nin geldiği noktaya baktıklarında 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin ayrı bir önem kazandığını söyledi.

CHP'nin Türkiye'nin birleştirici gücü olarak seçimlere hazırlandığını ve  vatandaşlardan büyük destek gördüğünü belirten Kök, "Türkiye'nin birleştirici gücü olabilmek öyle kolay değil. Biz bu seçimlerde Alanya'da, Korkuteli'de, Serik'te, Kepez'de, Kumluca'da sağ görüşlü arkadaşlarımızı belediye başkan adayı gösterdik. Seçimlerde aday gösterdiğimiz arkadaşlar için bana diyorlar ki 'Sağcıları partiye doldurdu.' Hayır kardeşlerim, ben bu partiye sağcıları değil, namusluları doldurdum" diye konuştu.

CHP Kumluca Belediye Başkan Adayı İsa Güzel de gezdikleri belde ve köylerdeki izlenimlerine göre seçimleri kazanacaklarına inandıklarını kaydetti.

Toplantıya CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar ve eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Antalya İl Başkanı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement