Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Uslu, son 12 yılda Bayat'a 230 milyon liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

27.03.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti iktidarı döneminde Bayat'a yaklaşık 230 milyon liralık yatırımın yapıldığını söyledi.

Uslu, beraberinde AK Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım ile Bayat Belediye Başkanı ve AK Parti Bayat Belediye Başkan adayı Ekrem Ünlü'nün seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Burada partililere seslenen Uslu, AK Parti iktidarı döneminde Çorum'da 8.5 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi. Son 12 yıl içerisinde Bayat'a da yaklaşık 230 milyon liralık yatırım yapıldığını ifade eden Uslu, bu hizmetleri görmek istemeyen bazı çevrelerin de olduğunu belirtti.

İlçeye yapılan hizmetleri anlatan Uslu, şöyle devam etti:

"Bayat şehir girişi bölünmüş yol olarak yapıldı. 30 Yataklı Devlet Hastanesi ek binasının ihalesi yapıldı. Bayatlıların daha temiz ve sağlıklı su içmesi için İller Bankası'ndan alınan 6,3 milyon liralık yatırım desteği ile şehir içi şebekesi yenilendi. Bayat merkez, Kunduzlu ve Eskialibey beldeleri ile 31 köyün içme ve kullanma suyunu karşılayacak Kunduzlu Göleti İçme Suyu Projesi hayata geçirildi. Yaklaşık 30 yıldır gündemde olan ve Çankırı etabı yapıldıktan sonra duran, onlarca iktidar eskiten, Tımarlı Sulaması 2'inci kısmının tamamlanmasıyla 87 bin dekar arazi sulamaya açılacak. İnşallah ihalesi bu yıl içerisinde yapılacak."

Bayat'a 12 adet yeni eğitim ve hizmet binası kazandırdıklarını dile getiren Uslu, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Bayat'ta 239 kişinin istihdam edildiğini kaydetti.

Uslu ve beraberindekiler daha sonra İskilip'e geçerek, AK Parti İskilip Belediye Başkan adayı Recep Çatma ile esnaf ziyareti yaptı. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement