Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Elmalı AK Parti Belediye Başkan Adayı Ümit Öztekin ile vatandaşlara hitap etti.

28.03.2014 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçimlerde hem Elmalı'nın hem de Antalya'nın kaybettiği zamanı telafi edeceğini bildirdi.

Türel, Elmalı AK Parti Belediye Başkan adayı Ümit Öztekin ile vatandaşlara hitap etti. Türel, yaptığı konuşmada, vatandaşların seçimlerde hangi partiyi, hangi adayı seçeceklerinin netleştiğini, hizmet bekleyen halkın bu seçimde AK Partiyi seçeceğine inandığını söyledi.

Kendisinin beş yıl süreyle Antalya'da belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Türel, bu sürede birçok hizmete imza attıklarını belirtti. CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın ise Antalya'ya 5 yıl kaybettirdiğini savunan Türel, buna en iyi cevabın sandıkta halk tarafından verileceğini ifade etti.

Türel, şöyle konuştu:

"Seçimler yaklaştıkça, kazanamayacağını anlayan Akaydın, işi çirkefliğe, iftira ve yalana kadar götürmeye başladı. Neymiş benim Valencia'da dairem varmış. Neymiş. Ben kimin çocuğuymuşum. Efendim biz Büyükşehir Yasası'nı çıkartarak siyasi kurnazlık yapmışız. Kardeşlerim, biz hizmet partisiyiz, biz şehir merkezinde olan hizmetlerin tamamının köyde yaşayan vatandaşlarımıza da yapılmasını istiyoruz. Antalya'da 539 köy var ve bunlara daha önce 10 milyon kaynak hizmet edilmeye çalışıyordu. Şimdi ise bu kaynak 10 kat daha artarak 100 milyon lira ile köylerimize hizmet götürülecek. Sizler Elmalı'nın da Antalya'nın da beş yıllık sürede neler kaybettiğini çok iyi biliyorsunuz. Bu beş yıl 15 yılımıza mal oldu, ama bunlara en iyi cevabı sizler pazar günü yapılacak seçimde Elmalı ve Antalya'da hizmeti tercih ederek vereceksiniz."

AK Parti Elmalı Belediye Başkan adayı Ümit Öztekin de Elmalı için büyük projeleri olduğunu ve 30 Mart'tan sonra ilçede değişim ve dönüşüm başlayacağını söyledi. Elmalı'nın tarihi, kültürü, tarımıyla büyük bir ilçe olduğunu vurgulayan Öztekin, "Ancak Elmalı'mızın alt yapısından üst yapısına, tarihi ve kültürel hizmetlere kadar birçok eksikliği var. İnşallah 30 Mart'tan sonra sizlerle ilçemize en iyi hizmetleri yapmak için çok çalışacağız" diye konuştu.

Mitinge AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement