Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uğur: "Biz belediyecilikten gelen bir partiyiz"

28.03.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, "Biz belediyecilikten gelen bir partiyiz" dedi.

AK Parti Bandırma ilçe teşkilatının düzenlediği halk konserinde vatandaşlara seslenen Uğur, belediyeciliği çok iyi bildiklerini söyledi.

Uğur, şöyle konuştu:

"Biz belediyecilikten gelen bir partiyiz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1994'te, çöplerin toplanmadığı, suların akmadığı, trafik karmaşası içinde olan İstanbul'u devraldı. İSKİ yolsuzluklarıyla batmış bir belediye. Sular akmıyordu, bidonlarla köşe başlarından su alınıyordu. İşi ehline verirseniz, projeyi uygularsanız, İstanbul yola da köprüye de kavuşur. İşçi ücretleri de ödenir. Trafiği de hallolur. İşte Recep Tayyip Erdoğan, 4 yıl belediye başkanlığı yaptı ve 4 yıl sonunda baktılar ki başarılı, Türkiye'nin de başına geçerse sorunlarını çözer. Parti kurdu, engellediler, dediler ki 'Muhtar bile olamaz' ama seçimlere girmediği halde milletvekili de oldu, başbakan da oldu, Türkiye'de geminin başına geçti.

Türkiye hem Osmanlı hem de Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa dış borcunu sıfırlandı. Bu da AK Parti iktidarı döneminde sağlanan siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde oldu. 2002 yılında iktidara geldiğimizde gayri safi milli hasıla 230 milyar dolardı. 12 yılda ülkenin gayri safi milli hasılasını 830 milyar dolara çıkardık. 11-12 yıl içinde AK Parti hükümetlerinin yaptığı yatırım miktarı 675 katrilyon lira. Bunun içinde ne var? Bölgemizdeki Bandırma'nın hastanesi, Balıkesir-Bandırma yolu, Bursa yolu, Manyas'ın barajı, göletler, üniversiteler var." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement