Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şahin: "Bu seçimde gövdeyi baştan ayırmak istiyorlar.

28.03.2014 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, "Bu seçimde gövdeyi baştan ayırmak istiyorlar. Hasta olan adamın hastalığı devam etsin borç alan emir alan bir Türkiye istiyorlar, o yüzden buna müsaade edemeyiz" dedi.

Şahin, partisinin Nizip ve Karkamış ilçelerinde düzenlenen mitinglere katılarak, projelerini anlattı.

Nizip ilçesinde partisince düzenlenen mitingde Şahin, coşkulu kalabalıklarla yeni bir destan yeni bir zafer yazılacağını söyledi.

Nizip'in "ben değil biz" diyenlerin ilçesini olduğunu ifade eden Şahin, "Nizip ilçesi milletvekilleri, belediye başkanı ve teşkilatı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışan ve başaran bir ilçemiz. Bu nedenle Başbakanımız her gittiği yere Gaziantep'i, bende Nizip'i ve Nizip'in kardeşliğini örnek gösteriyorum" dedi.

12 yıldan beridir böyle bir seçim görmediğini dile getiren Şahin, "Çünkü, bu seçimde gövdeyi baştan ayırmak istiyorlar. Hasta olan adamın hastalığı devam etsin, borç alan emir alan bir Türkiye istiyorlar, o yüzden buna müsaade edemeyiz. Suriye'de ölen çocuğun da Mısır'da ölen 'Esma'nın da Somali'deki hastanın da hesabını biz vereceğiz. İşte bu nedenle biz dik duracağız ve birlikte başaracağız."

Mitinge, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Milletvekilleri Mehmet Sarı, Ali Şahin, Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan ile AK Parti Nizip İlçe Başkanı Cuma Gündüz, Nizip Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan katıldı.

Şahin ve beraberindekiler, daha sonra Karkamış ilçesine geçerek burada partisince düzenlenen mitingde, AK Parti Karkamış Belediye Başkan adayı Nuh Kocaslan'a destek istedi. - Gaziantep

Yerel Seçimlere Doğru
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement