Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlerin Ardından

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Çiğli ve Karşıyaka belediyelerini ziyaret etti.

07.04.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çiğli ve Karşıyaka belediyelerini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Çiğli Belediye Başkanlığı'na seçilen Hasan Arslan'ı tebrik eden Kocaoğlu, bazı ilçelerde "kıl payı" kaybetmelerinin gerekçesini "bazı arkadaşlarının başka partiden ya da bağımsız aday olmasından" kaynaklandığını belirterek, CHP'nin oy oranının düşmesine neden olan bu kişilerin İzmirliler tarafından değerlendirilmesini istedi.

Belediye başkanlarıyla birlikte kent yararına, ayrım yapmadan, adilane 5 yıl daha hizmet edeceklerini ifade eden Kocaoğlu, İl Özel İdaresi'nde çalışan taşeron işçilerin durumunuyla ilgili şunları kaydetti:

"İl Özel İdare'nin gayrimenkulleri sonra konuşulacak. Kadrolu personelin ise dağıtımı yapıldı. Taşeronun bizle ilgilisi olmadığını dünya alem biliyor. Kim çalıştırdıysa onun sorunu, bizim eleman alacak durumumuz yok. Yasanın kendisinden kaynaklı bu. Kim işini kaybetse üzülürüz, ama Büyükşehir Belediyesi'nin özel sektörde ya da başka yerlerde işini kaybeden insanlara iş verecek ne gücü ne de kaynağı vardır. İhtiyacın üzerinde eleman çalıştırmak gibi durum söz konusu değil."

Kocaoğlu, daha sonra Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ziyaret etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement