Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlerin Ardından

AK Parti Karabük İl Başkanı Ayar: "Partimiz gücünü ispatlamış çok ciddi oy oranlarıyla seçimi tamamlamıştır"

15.04.2014 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, "Partimiz gücünü ispatlamış çok ciddi oy oranlarıyla seçimi tamamlamıştır" dedi.

Ayar, düzenlediği basın toplantısında, Karabük merkez ve Ovacık'ta belediye başkanlıklarını alamadıklarını ancak oy oranı olarak Türkiye genelinde partiye ciddi anlamda katkıda bulunduklarına inandıklarını söyledi.

Halkın iradesine saygı duyduklarını anlatan Ayar, şunları kaydetti:

"Biz görevimize, Karabük adına yapılacak olan hizmetler noktasında bir fiil yolumuza devam edeceğiz. Karabük'te özel olarak gayretlerimiz sayesinde bir problem ve sıkıntı yaşanmadan bir seçim atlatılmıştır. Partimiz gücünü ispatlamış çok ciddi oy oranlarıyla seçimi tamamlamıştır. Bunun Karabük adına güzel bir durum olduğuna inanıyorum.  İnşallah çıkan netice Karabük adına güzel hizmetlerin gelmesine bir şeylerin yapılmasına vesile olur."

"İstifa iddiaları"

Bir gazetecinin seçimlerin ardından merkez ilçe ve il yönetimi olarak istifa edecekleri söylentilerinin yayıldığını belirtmesi üzerine Ayar, şunları söyledi:

"İstifa, bırakıp gitmek bir gemiyi terk etmek demektir. İstifa etmen için özel gerekçelerin olması gerekmektedir. Böyle bir gerekçe yoktur. Karabük'te tüm teşkilat kademelerimiz, diğer siyasi partilerin yapmış olduğu çalışmanın ve göstermiş olduğu performansın üstünde çalışma yapmıştır. Çok sistemli bir çalışma olmuştur. Şimdi istifa diye konuşanların kim olduğuna baktığımızda maalesef bu partiye zerre kadar destek vermemiş, seçim çalışmalarında arazide rol almamış, aklında fikrinde farklı farklı şeyler olan arkadaşlarımızın böyle bir niyet içerisinde olduğunu görüyoruz."

Bu kişilere cevap vermeyeceklerini anlatan Ayar, "Biz, genel merkezimiz tarafından eğer başarısız bir yorumla karşı karşıya kalırsak ikilemeden görevimizi bırakırız. Buralara yapışmak için gelmedik. Ama bu işin muhatabı genel merkezdir. Siyasetin geliş gidiş noktaları kongrelerdir. Kongreler olur ve kongre döneminde herkes düşünür ve konuşur. Görevimizi de en güzel şekilde yapma gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ayar, 2009 yerel seçimlerindeki İl Genel Meclisi oylarını 30 Mart'taki seçimlerde yüzde 13,5 arttırdıklarını kaydetti. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement