Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği Yılın 'En'lerini Seçti - Son Dakika
Güncel

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği Yılın 'En'lerini Seçti

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) tarafından ‘2014 Yılının en iyileri’ ödül töreninde ‘Sosyal Sorumluluk’ ödülüne layık görüldü.

29.05.2015 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) tarafından '2014 Yılının en iyileri' ödül töreninde 'Sosyal Sorumluluk' ödülüne layık görüldü.

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği'nin düzenlediği "2104 Yılının En İyileri" ödülleri, İstanbul WOW Hotel's & Convention Center'de yapılan törenlere sahiplerini buldu. Ünlülerin akın ettiği gecede birçok dalda ödüller sahiplerini buldu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ülkemizde yaşayan Suriyeli sığınmacılar için Tuzla'dan Hatay'a yardım köprüsü kurması, Türk ve Suriyeli 350 aileyi Kardeş Aile Projesi'nde buluşturarak verdiği insani mesaj nedeniyle Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) tarafından "Sosyal Sorumluluk Ödülü"ne layık görüldü.

Ödül gecesine yoğun programı nedeniyle katılamayan Başkanı Yazıcı'nın ödülünü, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel aldı. Çelikel ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, "Bu ödülü bize layık görenlere huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Bizim için gerçekten belediyecilik manasında inancımız ve insanlık manasında çok önemli bir ödül olduğunu düşünüyorum. Bizler 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' inancıyla yaşıyoruz. Gerçekten az önce arkadaşımız ifade etti, Hatay'a bir top mermisi düştü. Daha sonra Suriyeli vatandaşlarımız Türkiye'ye geldiler. Bizlerinde el uzatmamız insanlığımızın gereğiydi. Bizlerde bunu yapmaya çalıştık" diye konuştu.

"TOPLUMA DEĞER KATAN İNSANLARI UNUTMADIĞIMIZI GÖSTERMEK İSTİYORUZ"

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği Genel Başkanı Şeyda Açıkol Altunok, "Biz aslında ödül törenlerine mesafeli yaklaşan bir yapıyız. Ancak bu kapsamda arz ettiğim yanlışları düzeltmek adına farklı bir yaklaşımla her yıl bu ödül törenlerini düzenlemeyi arkadaşlarımızla kararlaştırdık. Amacımız sadece hatırlamak ve hatırlatmaktır. Öncelikli hedefimiz topluma değer katan insanları unutmadığımızı göstermektir. Genç yetenekleri teşvik etmektir. Bugünün hazırlıkları aşamasından görüştüğümüz ve bir arada olmayı kararlaştığımız ünlü Oyuncu Zeki Alasya'yı geçtiğimiz günlerde kaybettik. Onu burada ağırlamak hep birlikte ayakta alkışlamak ve ona minnetlerimizi sunmak istiyorduk" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği Yılın 'En'lerini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement