Yerlikaya ve Çebi'ye Sürpriz Doğum Günü Partisi - Son Dakika
Spor

Yerlikaya ve Çebi'ye Sürpriz Doğum Günü Partisi

Aynı gün doğan Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ile milli güreşçi Selçuk Çebi doğum günlerini birlikte kutladı.

04.06.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Ankara'da sürdüren A Milli Grekoromen ve Serbest Milli Takım sporcuları, Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ile dünya şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi'ye sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Özbekistan'da eylül ayında düzenlenecek dünya şampiyonası öncesinde Elmadağ Tesisleri'nde ikili kamp yapan A Milli Grekoromen ve Serbest Milli Takımı sporcuları, farklı yıllarda, aynı gün dünyaya gelen Hamza Yerlikaya ile milli güreşçi Selçuk Çebi için sürpriz doğum günü partisi organize etti.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar'ın da katılımıyla yapılan doğum günü partisinde milli güreşçiler, "Asrın güreşçisi, asrın başkanı" ve "Şampiyon Çebi, titret minderi" şeklinde tezahüratta bulundu.

3 Haziran 1976 tarihinde dünyaya gelen Hamza Yerlikaya ile 3 Haziran 1982 tarihinde doğan Selçuk Çebi, doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfleyerek yeni yaşlarını kutladı.

Sürpriz doğum günü partisi, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yerlikaya ve Çebi'ye Sürpriz Doğum Günü Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement