Yermuk Mülteci Kampı'ndaki Çatışmalar - Son Dakika
Güncel

Yermuk Mülteci Kampı'ndaki Çatışmalar

Terör örgütü DAEŞ, Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan Yermuk Mülteci Kampı'nda kontrolü altındaki bazı bölgeleri Nusra Cephesi'ne bıraktı.

10.04.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü DAEŞ, Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan Yermuk Mülteci Kampı'nda kontrolü altındaki bazı bölgeleri Nusra Cephesi'ne bıraktı.

AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre DAEŞ'in, kampta kontrolü altında bulunan bazı bölgeleri Nusra Cephesi'ne bırakmasının ardından son iki gün içinde çatışmalar azaldı. DAEŞ'in halihazırda kampın yüzde 50'den fazlasını kontrolü altında bulundurduğu, bölgede faal tek hastanenin de vurulmasının ardından insani durumun daha da kötüleştiği belirtildi. Son birkaç gün içinde kamptan göç etmek zorunda kalan yaklaşık 2 bin 500 Filistinlinin de çok zor şartlar altında olduğu kaydedildi.

Terör örgütü DAEŞ geçen hafta Şam'ın güneyinde yer alan ve 3 yıldır rejim güçlerinin kuşatması altında bulunan Yermuk Mülteci Kampı'na girmiş ve silahlı Eknaf Beytu'l-Makdis güçleri ile girdiği çatışmaların ardından kampın büyük bir bölümünü ele geçirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yermuk Mülteci Kampı'ndaki Çatışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement