Yeşil-beyazlı Taraftar Yeni Sezon Planının Yapılmasını İstedi - Son Dakika
Yerel

Yeşil-beyazlı Taraftar Yeni Sezon Planının Yapılmasını İstedi

Kırşehirspor’un yeni sezon planlamasının yapılmasını isteyen taraftar gurupları atanmış ve seçilmişlere seslenerek amatör küme takımları yöneticilerini konsorsiyuma davet etti.

21.03.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir spor'un yeni sezon planlamasının yapılmasını isteyen taraftar gurupları atanmış ve seçilmişlere seslenerek amatör küme takımları yöneticilerini konsorsiyuma davet etti.

"KIRŞEHİRSPOR'DA GÜÇLÜ YÖNETİM SESLERİ"

Atanmış ve seçilmişleri konsorsiyuma davet eden taraftar gurupları Birinci Amatör Kümede şampiyonluğu göğüslemek üzere olan Evranspor başta olmak üzere amatör küme takımlarından oluşan bir yönetimin Kırşehirspor'da olmasını istedi.

Daha güçlü bir spor kulübü istediklerini anlatan taraftarlar, "Bugün, Kırıkkalespor ile Yozgatspor arasındaki şampiyonluk yarışında Kırşehirspor da olmalıydı. Lig daha çekişmeli ve heyecanlı geçerdi. Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya ile Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, desteklerini esirgemiyor. Kırşehirspor gelecek sezon şampiyonluğa oynar ve 3. Lig'e çıkar. Kırşehir'in atanmış ve seçilmişlerini şimdiden hareket geçmeye çağırıyoruz. Güçlü yönetim, güçlü Kırşehirspor demektir. Ligin bitmesine sayılı günler kaldı. Bu nedenle hareket geçmek gerekiyor." dedi.

Kırşehirspor kulübü başkanı Yalçın Aydın ise maddi sıkıntılar içerisinde boğuşan bir takıma verdiği destekten ötürü Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye teşekkür etti. Aydın, "Kırşehirspor'umuzun iki sezondur sıkıntılı süreçlerden geçtiğini ve tüm sıkıntılara rağmen Kırsehirspor bayrağını dalgalandırmak için imkanlar dahilinde türlü fedakarlıklar yapıldığını yakinen biliyorsunuz. Gerek 2013-2014 sezonunda, gerek 2014-2015 sezonunda, gerekse 2015-2016 sezonunda takımımızın bayrağını Bölgesel Amatör Ligi'nde dalgalandırmaya çalıştık. 3 sezondur ligde mücadele etmesini sağlayan, yaşadığı zorluklarda toplamda her yıl 250 bin TL tutarında malzeme, ulaşım, barınma ve yeme-içme giderleri olarak maddi kaynağı bizlere aktaran kişi, Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci'dir. Ne zaman kapısını çalsak bir ağabey şefkati ile bizlere sahip çıkarak her zaman maddi ve manevi olarak yanımızda bulunan Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci'ye yönetimim, futbolcularım, teknik heyetim ve değerli taraftarlarımız adına teşekkürlerimi sunarım." ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşil-beyazlı Taraftar Yeni Sezon Planının Yapılmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement