Yeşil Giresun Belediyespor'da Hedef Basketbol 1. Ligi'nde Kalıcı Olmak - Son Dakika
Spor

Yeşil Giresun Belediyespor'da Hedef Basketbol 1. Ligi'nde Kalıcı Olmak

Yeşil Giresun Belediyespor\'da Hedef Basketbol 1. Ligi\'nde Kalıcı Olmak

Yeşilgiresun Belediyespor Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İkinci Başkan Fatih Yamak, Basın Sözcüsü Şükrü Gocuk, Fatih Damcı ve Genel Menajer Ertan Yılmaz’dan yeni sezon öncesi son durum hakkında bilgi aldı.

18.06.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilgiresun Belediyespor Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İkinci Başkan Fatih Yamak, Basın Sözcüsü Şükrü Gocuk, Fatih Damcı ve Genel Menajer Ertan Yılmaz'dan yeni sezon öncesi son durum hakkında bilgi aldı.

Başkan Kerim Aksu, geçen sezondan kalan sorunların çözümlenmesi, gelecek sezonun planlanması için en kısa sürede toplantı yapılacağını söyledi. Aksu, Giresunspor'un Giresun'un en büyük markası olduğunu, bu markanın yanına Yeşilgiresun Belediyespor'un geldiğini belirterek "Yeşilgiresun Belediyespor'un elde ettiği şampiyonluk çok büyük başarıdır. Maçlar başladığında bunu daha iyi göreceğiz. Öncelikle bir kulüp binası araştırıyoruz. Yönetim Kurulumuzla en kısa zamanda toplanıp, bazı ziyaretler yapacağız. Bu başarıyı birlikte elde ettik. Birlikte Türkiye Basketbol 1. Liginde Giresun ismini dünyaya duyurmalıyız. Her Giresunlu bir tarafından tutarsa, bizi kimse tutamaz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeşil Giresun Belediyespor'da Hedef Basketbol 1. Ligi'nde Kalıcı Olmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement