Yeşil Kahve Nasıl Zayıflatıyor? - Son Dakika
Sağlık

Yeşil Kahve Nasıl Zayıflatıyor?

Yeşil Kahve Nasıl Zayıflatıyor?

Türkiye'de hanımların son gözdesi Zayıflatan kahve olarak adlandırılan Yeşil Kahve kilolardan kurtulmanın yeni bir yolu olarak karşımıza çıktı.

06.03.2014 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de hanımların son gözdesi Zayıflatan kahve olarak adlandırılan Yeşil Kahve kilolardan kurtulmanın yeni bir yolu olarak karşımıza çıktı. Hem doğal, hem de sağlıklı yolla kilo vermenin yeni yolu Zayıflatan kahveye nasıl zayıflatır?

Zayıflatan Kahve nedir, Yeşil Kahve nedir? kahve ile nasıl kilo verme, Yeşil Kahve ile nasıl kilo verilir?

Zayıflatan kahve, kilolardan kurtulmanın yeni bir yolu olarak karşımıza çıktı. Hem doğal, hem de sağlıklı yolla ideal kilo vermenin yeni yolu zayıflatan kahve olarak gösteriliyor.

Doktor Mehmet Öz'ün 'yeşil kahve zayıflatmaya yardımcı oluyor' sözleri kilo derdi olan milyonlarca insanın gözünü Brezilya'dan ithal edilen ürüne çevirmesine neden oldu. Şimdiden çok sayıda aktar Yeşil Kahve için Brezilya'nın yolunu tuttu.

DR ÖZ'ÜN SÖZLERİ İLE ÜRÜNE İLGİ PATLADI

Dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz'ün 'yeşil kahve ile zayıflayın' sözleri Tüm dünyaya yankı buldu. Amerika'da yayınlanan 'The Dr. Oz Show' isimli TV şovunda yeşil kahveden Dr Öz'ün bu sözleri zayıflamak isteyen bayanları aktarlara koşturdu. Mehmet Öz yeşil kahve çekirdeklerinin kilo kaybına ve yağ yakımına yardımcı olduğunu açıkladı. Metabolizmayı hızlandıran yeşil kahve vücudun kalori harcama düzeyini arttırıyor. Dolayısı ile yeşil kahve çekirdeği kilo vermek isteyenlere diyet ve sporun yanında yardımcı olacağı bir ürün. İşte bu açıklamalar Türk aktarları harekete geçirdi. Ürün için yoğun talep patlaması yaşanıyor. Aktarlar Brezilya'dan ürün ithalatı için sıraya girdi.

ZAYIFLATAN KAHVE İTHAL EDİLİYOR

Ürün çiğ olarak Brezilya'dan geliyor. Yani ithal ediliyor. Son siyasi olaylarla fırlayan döviz fiyatları da üründeki maliyeti arttırdı. Furkan Doğal Gıda Ürünler'in sahibi İsmail Aras taklit ürünler konusunda uyarılarda bulundu. Ürün güvenilir noktasında dikkat edilmesi gerekiyor. Ürün indirimvadisi.com adresinden alınabilir

Yeşil Kahve nedir?

Yeşil kahve, kökboyasıgiller (Rubiaceae) familyasının Coffea cinsinden geliyor. Bitki 5 metreye kadar büyüyebilen bir ağaç cinsi. Ağırlıklı olarak Brezilya'da bulunuyor

Neden Yeşil kahve?

Yeşil kahve diğer bildiğimiz normal kahveden biraz farklı özellik gösteriyor. Yeşil kahve kavrulma işleminden geçmediği için kahve bitksinin faydalı etkilerini kaybetmiyor.

Yeşil kahvenin faydaları?

* İçeriğindeki bileşenler yağ yakımını hızlandırıyor,
* Kalori yakımını hızlandırıyor ve böylece kilo vermeye yardımcı oluyor.
* Yeşil kahve çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir. Yani metabolik faaliyetler sonucu oluşan serbest radikallerin oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Serbest radikallerin hücreye zarar vermesini engelleyen antioksidanlar böylece yaşlanmanın olumsuz etkilerini de geciktirici özelliğe sahip.
* Enerji verir, yorgunluğa ve halsizliğe iyi gelir.
* Şeker hastalığı riskini azaltıcı etkisi vardır.
* Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardır
Yeşil kahve nasıl pişirilir?
Yeşil kahvenin evde hazırlanışı oldukça pratik ve kolaydır. Yaklaşık olarak 1 yemek kaşığı kahve cezveye konulduktan sonra 180 ml sıcak su üzerine eklenir ve 4 dakika demlenmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır.

Yeşil kahve günde kaç kez içilebilir?

Yeşil kahve sabah ve akşam olarak günde 2 kez içilebilir. Fazlası zararlı olacaktır.
Yeşil kahve içerek zayıflayanların sayısı günden güne artmaktadır. Eğer sizde doğal bir yöntem ile zayıflamayı düşünüyorsanız yeşil kahveyi denemenizi öneririz.

Yeşil kahvenin zararları nelerdir?

Yeşil kahve son zamanlarda zayıflama ürünü olarak vitrinlerde çok rastlanan ve kullanılan bir üründür. Ancak aşırı kahve tüketimi vücutta su tutulmasına neden olabileceği için yeşil kahve içilen dönemlerde günde en az 2.5 litre su içilmesi gerekmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Yeşil Kahve Nasıl Zayıflatıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • melike: Evet ben içiyorrum 0 0 Yanıtla
  • -azize muzaç: Merhabalar ben iki aydan beri kullanıyorum çok fazla etki gösterdi hiçde diyet yapmadım görenler sen nasıl zayıfladın böyle diyorlar kilo takıntısı olanlar kesinlikle denesinler. 0 0 Yanıtla
  • -azize muzaç: Merhabalar ben iki aydan beri kullanıyorum çok fazla etki gösterdi hiçde diyet yapmadım görenler sen nasıl zayıfladın böyle diyorlar kilo takıntısı olanlar kesinlikle denesinler. 0 0 Yanıtla
  • -azize muzaç: Merhabalar ben iki aydan beri kullanıyorum çok fazla etki gösterdi hiçde diyet yapmadım görenler sen nasıl zayıfladın böyle diyorlar kilo takıntısı olanlar kesinlikle denesinler. 0 0 Yanıtla
  • birsen: 1 haftadan beri kullaniyorum etkisi oldu tavsiye ederim ama diyet yaparak :- 0 0 Yanıtla
  • Yunus Emre Enstitüsü, Brüksel'de sanat ve inovasyonun sağlık sektöründeki rolünü tartıştı
    21:38 Yunus Emre Enstitüsü, Brüksel'de sanat ve inovasyonun sağlık sektöründeki rolünü tartıştı

    Yunus Emre Enstitüsü (YEE) ve Brüksel merkezli kuruluş E-Health Venture işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Belçika'nın sanat, inovasyon ve sağlık sektöründen temsilciler bir araya geldi. Konferansta, sanatın ve inovasyonun sağlık sektöründe nasıl bir rol oynayabileceği üzerine konuşmalar yapıldı. Ayrıca, Osmanlı dönemindeki müzik ve sanatla terapi uygulamaları da ele alındı. Türkiye'nin yenilikçi sağlık uygulamaları ve sağlık turizmindeki başarısı da vurgulandı.

  • Odun keserken 2 ayağını ve elini kesti
    20:12 Odun keserken 2 ayağını ve elini kesti

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi spiralle odun keserken iki ayağını ve elini kesti. Olayın meydana geldiği evde kanlar içinde kalan genç, ailesinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • İnegöl'de Odun Keserken Kaza: Bir Kişi İki Ayağını ve Elini Kesti
    19:48 İnegöl'de Odun Keserken Kaza: Bir Kişi İki Ayağını ve Elini Kesti

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, evinin bahçesinde spiralle odun keserken bir anlık dikkatsizlik sonucu iki ayağını ve elini kesti. Yaralı genç, ailesinin yardımıyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle İsviçre'de yasaklanan Beypazarı'ndan ilk açıklama
    18:34 Sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle İsviçre'de yasaklanan Beypazarı'ndan ilk açıklama

    İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu, Türkiye'den gelen Beypazarı markasına ait maden suyunda yüksek miktarda bor bulunduğunu açıkladı. İsviçre hükümeti ise Beypazarı marka maden suyunun tüketilmemesi gerektiğini duyurdu ve ürünü yasakladı. Beypazarı Soda ise bu iddiaları reddederek ürünlerinin sağlık standartlarına uygun olduğunu belirtti.

  • Çorum'un Bayat ilçesinde düşerek başını beton zemine çarpan kişi yaralandı
    17:38 Çorum'un Bayat ilçesinde düşerek başını beton zemine çarpan kişi yaralandı

    Çerkeş köyünde yaşayan Salih Ç. (54), evinin önünde düşerek başını beton zemine çarptı. Yakınlarının ihbarı üzerine köye sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Bayat Devlet Hastanesine kaldırılan Salih Ç, buradaki müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

  • Çorum'da fabrikada kazan temizliği sırasında 6 işçi azot gazından zehirlendi
    17:33 Çorum'da fabrikada kazan temizliği sırasında 6 işçi azot gazından zehirlendi

    Çorum Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir kazan üretim fabrikasında temizlik yaparken azot gazından zehirlenen 6 işçi hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve ambulanslar sevk edildi. İşçilerden birinin hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Bayram Tatili Boyunca Hastanelerde 5 Milyon 148 Bin 676 Acil Servis Hizmeti Verildi
    17:22 Bayram Tatili Boyunca Hastanelerde 5 Milyon 148 Bin 676 Acil Servis Hizmeti Verildi

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 günlük bayram tatili boyunca hastanelerde 5 milyon 148 bin 676 acil servis hizmeti verildiğini ve 112 Acil ambulanslarıyla 173 bin 174 vakaya müdahale edildiğini açıkladı. Bakan Koca, sağlık hizmeti verenlere teşekkürlerini iletti.

  • KOAH hastası ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi
    17:13 KOAH hastası ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi

    Burdur Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ve akciğer nakli bekleyen KOAH hastası Mehmet Ö., ambulans helikopter ile Ankara'ya sevk edildi. Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygun donör bulunması halinde organ nakli yapılacak.

  • Beypazarı Maden Suyu İsviçre'de Yasaklandı
    17:10 Beypazarı Maden Suyu İsviçre'de Yasaklandı

    Beypazarı maden suyu, İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi tarafından sağlıksız bulunduğu gerekçesiyle resmi olarak yasaklandı. Ürünün sağlık riski oluşturduğu düşünülerek toplatılmaya başlandı. Maden suyunun yüksek miktarda bor içerdiği ve özellikle kadınlar için zararlı olduğu belirtiliyor. Beypazarı yönetiminin konuyla ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor.


Advertisement