"YEŞİL Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası" Gösteri Maçıyla Sona Eriyor - Son Dakika
Güncel

"YEŞİL Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası" Gösteri Maçıyla Sona Eriyor

"Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası"nın Pazar günkü kapanış töreninde oynanacak gösteri maçında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da kısa bir süre forma giyecek.

15.04.2016 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep'teki sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle gerçekleştirilen "Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası", Pazar günü düzenlenecek törenle sona erecek. Kapanış töreninde, Suriyeli göçmenler ile şöhretler karması arasında oynanacak gösteri maçında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da kısa bir süre forma giyecek.

Gaziantep'te Suriyeli genç göçmenlerden oluşan 24 amatör futbol takımının katılımıyla gerçekleştirilen "Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası"19 Mart'ta Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in katıldığı törenle başladı. 18-25 yaş arasındaki gençlerden oluşan turnuvanın finali 10 Nisan'da Elarabia ile Kuabid takımları arasında oynandı. Finali kazanan Kuabid takımı "Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası"nın şampiyonu oldu.

Bakan Çağatay Kılıç da forma giyecek

"Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası"nın, Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda 17 Nisan Pazar günü saat 12.00'de düzenlenecek kapanış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katılacak. Törende, turnuvada yer alan takımlar içerisinden seçilecek bir altın karma takım ile ülkemizde önemli başarılar elde etmiş eski futbolculardan oluşan bir takım gösteri maçı yapacak. Gösteri maçında Bakan8 Çağatay Kılıç da forma giyecek. Veteranlar karmasında; Ali Gültiken, Hasan Şaş, Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Ali Cansun, Feyyaz Uçar, Hasan Özer, Mehmet Yılmaz, Mustafa Özer, Mustafa Özkan, Ömer Çatkıç, Semih Yuvakuran, Tugay Kerimoğlu, Uğur Boral, Veysel Cihan ve Yasin Sülün yer alacak. "Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası"nın kapanış töreni, gösteri maçının ardından gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek. ​

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'YEŞİL Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası' Gösteri Maçıyla Sona Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement