Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik" Turnuvası-Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Forma Giydi - Son Dakika
Güncel

Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik" Turnuvası-Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Forma Giydi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kamil Ocak Spor Salonunda "Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın maça hazırlanması Bakan Kılıç'ın taraftarı selamlaması Maçın başlaması Bakan Kılıç'ın açıklaması "Yeşil sahada barış için kardeşlik" turnuvası Gaziantep'teki turnuvanın gösteri maçında Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç da forma giydi Gaziantep'te gerçekleştirilen "Yeşil sahada barış için kardeşlik" turnuvasının gösteri maçında, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da forma giydi.

17.04.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kamil Ocak Spor Salonunda "Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın maça hazırlanması

Bakan Kılıç'ın taraftarı selamlaması

Maçın başlaması

Bakan Kılıç'ın açıklaması "Yeşil sahada barış için kardeşlik" turnuvası

Gaziantep'teki turnuvanın gösteri maçında Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç da forma giydi

Gaziantep'te gerçekleştirilen "Yeşil sahada barış için kardeşlik" turnuvasının gösteri maçında, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da forma giydi.

Gaziantep'te Suriyeli sığınmacılar arasında düzenlenen turnuva, Kamil Ocak Stadı'nda yapılan gösteri maçıyla sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep'teki sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuva, Suriyeli sığınmacılar ile eski futbolculardan oluşan şöhretler karması arasında oynanan gösteri maçıyla tamamlandı.

Turnuvada yer alan takımlar içerisinden seçilen altın karma takımla, Türkiye'de önemli başarılar elde etmiş eski futbolculardan oluşan takımın yaptığı gösteri maçında Bakan Kılıç da oynadı. Gösteri maçı 4-4 berabere tamamlandı.

Karşılaşmada Bakan Kılıç'ın yanı sıra Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da forma giydi. Veteranlar karmasında eski ünlü futbolculardan Ömer Çatkıç, Mehmet Yılmaz, Tuncay Şanlı, Uğur Boral, Mustafa Özer, Hasan Özer, Feyyaz Uçar, Veysel Cihan, Ali Gültekin ve Yasin Sülük yer aldı.

Gösteri maçı 20'şer dakikadan iki devre oynandı. Veteranlar karmasının gollerini Mehmet Yılmaz (2), Tuncay Şanlı ve Uğur Boral kaydetti.

Bakan Kılıç'ın yaklaşık 15 dakika forma giydiği maçı, kamplardan geldiği belirtilen Suriyeli sığınmacılar da izledi.

Bu arada karşılaşma öncesinde taraftarı selamlayan sporcular, Suriye ve dünyaya barış getirmesi temennisiyle gökyüzüne güvercin bıraktı.

Bakan Kılıç: "Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştireceğiz"

Bakan Akif Çağatay Kılıç, devre arasında yaptığı konuşmada, kendilerini kırmayıp Gaziantep'e gelerek dostluğun pekişmesine katkı sağlayan futbolculara teşekkür etti.

Bu organizasyonun gerçekleşmesi için çok ciddi emeklerin harcandığını ifade eden Kılıç, Suriyelilerin Türkiye'de neler yapabileceğinin gösterilmesi anlamında Gaziantep'te küçük bir enstantaneye şahitlik edildiğini vurguladı.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Kılıç, "İnşallah bu tür organizasyonları Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, 'Suriye'deki zalim rejimin kendi ülkesindeki vatandaşlarına karşı giriştiği tutuma karşı, tüm kardeşlerimizi biz misafir eder ve dostluğumuzu gösteririz' sözünün bugün gereğini yerine getiriyoruz. Bunun da mutluluğu içerisindeyiz." diye konuştu.

Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik" Turnuvası-Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Forma Giydi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik' Turnuvası-Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Forma Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi
    23:09 Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi

    Samsung, bu yıl Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6'yı piyasaya sürecek. Galaxy Z Flip 6'nın Geekbench raporuna göre cihazın 8 GB RAM, Android 14 işletim sistemi ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip olacağı görülüyor. Galaxy Z Flip 6'nın temmuz veya ağustos ayında duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor.

  • Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor
    23:09 Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor

    Elektrikli araç piyasasında hem Tesla hem de Türkiye'nin yerli markası Togg'un modelleri, fiyatlandırma stratejileri ile dikkat çekiyor. Her iki markanın da farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap edebilecek çeşitlilikte elektrikli araçlar sunduğu görülüyor.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İstanbul'da Banka Dolandırıcılığı Operasyonunda 16 Kişi Tutuklandı
    23:03 İstanbul'da Banka Dolandırıcılığı Operasyonunda 16 Kişi Tutuklandı

    İstanbul merkezli 5 ilde, kendilerini banka çalışanı olarak tanıtıp mağdurları ikna ederek hesaplarındaki paraları üçüncü kişilerin hesaplarına aktardığı iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Şüphelilerin, 19 ayrı eylemde yaklaşık 6 milyon lira haksız kazanç sağladığı tespit edildi.

  • Beşiktaş Kültür Merkezi'nden 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi
    22:54 Beşiktaş Kültür Merkezi'nden 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi

    Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) tarafından düzenlenen 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Maximum Uniq Hall'de seyirciyle buluştu. Yazar ve yönetmen Derek Bond'un mitolojik hikayelere yer verdiği gösteri, çocukların zihnindeki canavar algısını değiştirmeyi hedefliyor. Seyirciler arasından seçilen çocuklarla interaktif bir oyun oynanan gösteride, oyuncu Ata Dirilgen çocuklara hem hikaye anlatıcısı hem de kahraman yetiştiricisi olarak eşlik ediyor. Gösterinin amacı, çocukların hayal güçlerini geliştirmek ve onlara cesaret vermek. İngiltere tiyatrosunun önemli ödüllerinden Olivier Ödülü'ne aday olan kukla şovu, devasa taş trol, gizemli Indrik, görkemli Griffin, tek boynuzlu at, diş perisi ve ejderha gibi birçok kukla ile çocukları fantastik hikayelerle tanıştırıyor. Gösteri, 20-23 Nisan tarihleri arasında sahnelenmeye devam edecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.


Advertisement