Yeşil Vadi Dilovası'nda Hayat Buluyor - Son Dakika
Yerel

Yeşil Vadi Dilovası'nda Hayat Buluyor

Yeşil Vadi Dilovası\'nda Hayat Buluyor

Kocaeli Büyükşehir ve Dilovası Belediyeleri tarafından ortaklaşa yapılan Yeşil Vadi Mesire alanı çalışmaları devam ediyor.

12.03.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir ve Dilovası Belediyeleri tarafından ortaklaşa yapılan Yeşil Vadi Mesire alanı çalışmaları devam ediyor.

Tavşancıl Yeşil Vadi Mesire alanın da incelemelerde bulunan Başkan Toltar, "Dilovası Yeşil Vadi ile rahat bir nefes alacak" dedi. Birçok donatıyı içerisinde bulunduracak olan Yeşil Vadi tamamlandığında Dilovası'nın çehresini değiştireceğini ifade eden Başkan Toltar, "Dilovası ile Tavşancıl mahallemiz arasında bulunan alanda Yeşil bir vadi oluşturmak için başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Proje bittiğinde vatandaşımızın spor yapabileceği yürüyüş alanı, piknik yapabilecekleri ve dinlenebilecekleri pergolalar, piknik masaları, kamelyalar, mangal yerleri, çocuklarımız için oyun alanlarının yanı sıra doğal kaynak sularının üstüne estetik köprüler, doğal kayak sularının aktığı çeşmeler ve yer alacaktır. Çalışmalar kapsamında Yeşil Vadi alanı çeşitli fidanlar ile yeşillendirilerek vadide akan dere ile vatandaşlarımız doğal bir ortama kavuşacak. Projeye katkılarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ederim" dedi.

Tavşancıl Yeşil Vadi Mesire alanın da incelemelerde bulunan Başkan Toltar'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı Genel Koordinatörü Abdulkadir Karaosmanoğlu eşlik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşil Vadi Dilovası'nda Hayat Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement