Yeşilay Haftası Bisiklet Turu İle Kutlandı - Son Dakika
Yaşam

Yeşilay Haftası Bisiklet Turu İle Kutlandı

Yeşilay Haftası Bisiklet Turu İle Kutlandı

Batmanda Yeşilay Haftası nedeniyle bisiklet turu düzenlendi.

10.03.2015 07:46  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Haftasında bisiklet turu.

Batman Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam Derneği tarafından organize edilen etkinlik hafta sonu TPAO Site sahasında gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve Yeşilay yönetiminden Rihan Arı'nın da katıldığı etkinlikte Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine Yeşilay ve Bisiklet derneğinin amaç ve hedeflerinin anlatıldığı kısa bir konferans verildikten sonra bisiklet turu düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Batman Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam Derneği (BİSYAD) Başkanı Abdulkadir Ekmen, Okul Müdürü Hayri Nurullah Yıldırım, yaklaşık 100 öğrenci ve velilerinin katılımı ile gerçekleşen bisiklet turu oldukça eğlenceli geçti.

Etkinlik hakkında düşüncelerini paylaşan Batman Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Abdulkadir Ekmen yapılan etkinlik ile gençlerin madde ve internet bağımlılığı hakkında bilgilendirildiğini ve bu konuda gençler arasında bir farkındandık oluşturulduğunu söyledi.

Yapılan bisiklet turu etkinliği ile de bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini belirten Ekmen; Milli Eğitim Müdürümüz ile yaptığımız görüşmenin de bu konuda verimli olduğunu ifade etti, önümüzdeki günlerde okul yöneticilerinin, öğretmenlerin ve velilerin katılımı ile daha geniş bir bisiklet turu etkinliği yapacaklarını belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yaşam Yeşilay Haftası Bisiklet Turu İle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement