Yeşilbayırlılar Kansere Karşı Bilinçlendirilecek - Son Dakika
Yerel

Yeşilbayırlılar Kansere Karşı Bilinçlendirilecek

Yeşilbayırlılar Kansere Karşı Bilinçlendirilecek

Bugüne kadar Mamak’ın çeşitli mahallelerinde yaptığı kanser seminerleriyle binlerce Mamaklı kadını kansere karşı bilinçlendiren Mamak Belediyesi, bilgilendirme seminerlerine devam ediyor.

17.09.2014 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadar Mamak'ın çeşitli mahallelerinde yaptığı kanser seminerleriyle binlerce Mamaklı kadını kansere karşı bilinçlendiren Mamak Belediyesi, bilgilendirme seminerlerine devam ediyor.

Mamak Belediyesi ve Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliğiyle şimdide kanser seminerini Yeşilbayır Mahallesi'nde düzenleyecek. KETEM doktorları Dr. Filiz Temel ve Dr. Neşe Canoler tarafından gerçekleştirilecek seminerle Mamaklı kadınlar kansere karşı bilinçlendirilecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta binlerce kadın bugüne kadar kansere karşı bilinçlendirildi. Bilgilendirme seminerlerimize tüm mahalle sakinlerini bekliyoruz. Kanserde erken teşhis son derece önemli dolayısıyla erken teşhis içinde şahısların en yaygın kanser türleri hakkında bilgi sahibi olması gerekiyor" dedi.

3 KANSER TÜRÜ DETAYLI OLARAK ANLATILIYOR

23 Eylül Salı günü saat 10.00'da başlayacak seminer, Yeşilbayır Aile Merkezi'nde yapılacak. Seminerde katılımcılar rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanseri ve meme kanseri hakkında bilgilendirilecek. Sigara ve beslenmenin kanserle olan ilişkisinin de ele alınacağı seminerde, KETEM bünyesinde yapılan taramalar hakkında da katılımcılara geniş bilgi verilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilbayırlılar Kansere Karşı Bilinçlendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement