Yeşilçam'ın Usta Oyuncuları Klipte Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Yeşilçam'ın Usta Oyuncuları Klipte Buluştu

Yeşilçam\'ın Usta Oyuncuları Klipte Buluştu

Eşref Kolçak, İlyas Salman, Bahar Öztan ve Bedia Ener, Arpak Kardeşler'in yeni albümünün ilk klip çalışmasında yer aldı.

03.01.2014 16:04  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilçam'ın usta oyuncuları Eşref Kolçak, İlyas Salman, Bahar Öztan ve Bedia Ener, Arpak Kardeşler'in yeni albümünün ilk klip çalışmasında yer aldı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, geçen yıl yaptıkları "Mevsimsiz Türküler" albümü ile tanınan Arpak Kardeşler'in, yeni albümün ilk klip çalışması olan "Biziz" şarkısı, Yeşilçam'ın usta oyuncularını bir araya getirdi.

Toplumda ayrışmanın değil, birlikte olmanın öneminin anlatıldığı belirtilen klibin yönetmenliğini Yekta Özbilen yaptı. Klipte, Yeşilçam'ın usta oyuncularının yanı sıra yeni kuşak oyunculardan Dilek Serbest de yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ekrem ve Mehmet Arpak, yıllardır birbirinden farklı karakterlerle toplum zihninde yer etmiş ustaları saygıyla anmak ve "bizlik olgusu"nu ekrana yansıtmak istediklerini belirtti.

Yeni albümlerindeki en değerli eserlerinden birinin "Biziz" şarkısı olduğunu ve ilk kliplerini bu şarkıya çekmek istediklerini aktaran Ekrem Arpak, şunları kaydetti:

"Ülkemizde bir ayrışma havası hakimken bir sanatçı olarak buna duyarsız kalmak istemedik. Bir olmaya 'biziz' demeye ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçmekteyiz. Biz olmak adına kimliklerimizin, nerede ya da nasıl yaşadığımızın bir önemi yok. Yıllardır bizdik şimdi de biziz. Bunu güzel ülkemize hatırlatmak istedik."

Şarkının toplumun farklı kesimlerinden insanların "bizliğini" anlattığını aktaran Arpak, "Biz de bu insanları yıllardır beyaz perdeye aktaran büyük emekleri ile toplumun her kesiminden insanlara sanatsal ruh kazandıran değerli oyuncularımızla şarkımızın insanlara ulaşacağını düşündük" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Yeşilçam'ın Usta Oyuncuları Klipte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement