Yeşilgiresun Belediyespor'da İç Transfer Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Yeşilgiresun Belediyespor'da İç Transfer Sonuçlandı

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, iç transferde 8 oyuncuyla yeniden anlaştıklarını bildirdi.

03.07.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, iç transferde 8 oyuncuyla yeniden anlaştıklarını bildirdi.

Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezonun kadrosunu kurma adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bir süredir sürdürdükleri iç transfer görüşmelerini tamamladıklarını vurgulayan Kandemir, "İç transferde Ramel Bradley, Patrick Miller, Yunus Çankaya, Mutlu Demir, Tufan Önen, Can Özcan, Tansu Akyol ve Gökhan Yazıcıoğlu ile yeniden anlaştık. Bu isimlerle iskelet kadroyu koruduk. İskelet kadro üzerinden gelecek sezonun takımını oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Fırat Töz, Bora Hun Paçun ve Alican Güney ile yollarını ayırdıklarını dile getiren Kandemir, Yeşilgiresun Belediyespor'a verdikleri katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi.

Kandemir, kadrolarına kattıkları yabancılarda en iyi tercihleri yaptıklarını kaydederek, "7 yabancıyı kadronuzda bulundurabiliyorsunuz. Mevcut kadromuzda Ramel Bradley ve Patrick Miller zaten vardı. 4 ya da 5 yabancı alma hakkımız vardı. İçlerinde tecrübelilerin de yer aldığı 4 iyi ismi kadromuza kattık. İç ve dış transferlerdeki oyuncularla kafamızda tasarladığımız kadroyu oluşturduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeşilgiresun Belediyespor'da İç Transfer Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement