Yeşilhisar Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Yeşilhisar Yenileniyor

Yeşilhisar Yenileniyor

Bayramın üçüncü günü sel felaketi ile karşı karşıya kalan Yeşilhisar’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarına başlanıyor.

10.07.2016 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramın üçüncü günü sel felaketi ile karşı karşıya kalan Yeşilhisar'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarına başlanıyor. Sel nedeniyle bozulan kaldırım ve çevre düzenlemelerinin tamamı yenilenecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçedeki hasarın en kısa sürede giderileceğini belirtti.

Yeşilhisar'da yaşanan sel felaketi sonrası 48 araçla bölgeye intikal ederek ilçe halkının yanında olan Büyükşehir Belediyesi, bayram tatilinin bitmesiyle birlikte de hasarı gidermek için çalışmalara başlayacak. 11 Temmuz Pazartesi günü başlayacak çalışmalarla ilçedeki tüm yollar, kaldırımlar ve çevre düzenlemeleri yenilenecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar halkına bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileterek, selin ilçeye verdiği zararı en kısa sürede gidereceklerini söyledi. Hasar tespitinin yapıldığını ve bir an önce giderilmesi için her türlü gayreti göstereceklerini vurgulayan Başkan Çelik, çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak Yeşilhisar'daki sel felaketinin izini sileceklerini kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilhisar Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement