Yeşilırmak'ta Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Yeşilırmak'ta Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Yeşilırmak\'ta Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Amasya'da kontrolden çıkan otomobilinin Yeşilırmak'a uçmasının ardından suda kaybolan 23 yaşındaki Nadir Hacıköylü'nün cansız bedenine ulaşıldı.

13.10.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da kontrolden çıkan otomobilinin Yeşilırmak'a uçmasının ardından suda kaybolan 23 yaşındaki Nadir Hacıköylü'nün cansız bedenine ulaşıldı. Otomobilin düştüğü yerden 500 metre uzaklıkta kıyıya vuran ceset, otopsi için hastaneye götürüldü. Kazanın ardından ağır yaralı kurtarılan Hacıköylü'nün kız arkadaşı üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Melike Ardıç'ın hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan Nadir Hacıköylü, geçen cumartesi gecesi 05 DS 103 plakalı otomobiliyle kız arkadaşı Amasya Üniversitesi Matematik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Melike Ardıç'a, Amasya merkeze bağlı Hacılar Mahallesi'nde Yeşilırmak kenarındaki stabilize yolda direksiyon eğitimi vermeye başladı. Bu sırada kontrolden çıkan otomobil Yeşilırmak'a uçtu. Melike Ardıç ağır yaralı olarak kurtarılırken, Hacıköylü suda kayboldu. Melike Ardıç, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. AFAD ve belediye ekiplerinin yaptığı Nadir Hacıköylü'yü 2 gündür süren arama çalışmalarından ise sonuç alınamadı.

Bu sabah erken saatlerden itibaren Yeşilırmak'ta yeniden arama çalışmalarına başlayan ekiplerin, gerek su üstünde gerekse su altında yaptığı çalışmalara vatandaşlar da destek verdi. Hacıköylü'nün cansız bedeni bugün, otomobilin düştüğü yerden yaklaşık 500 metre mesafede Yeşilırmak köprüsünün ayağında kıyıya vurmuş halde arkadaşları tarafından bulundu.

Kıyıda bulunan cesedin bulunduğu bölgeye sevk edilen ekipler emniyet şeridi ile çevrede güvenlik önmeli aldı. Hacıköylü'nün cansız bedeni Cumhuriyet savcısının olay yerine gelerek incelemesinin ardından, cenaze aracıyla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeşilırmak'ta Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement