Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Özdemir: Mesut Özil Gol Attığında Erdoğan Kızmıştı - Son Dakika
Spor

Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Özdemir: Mesut Özil Gol Attığında Erdoğan Kızmıştı

Özdemir, "Almanya-Türkiye maçından sonra Erdoğan'la bir araya geldik. Beni tebrik edip etmeyeceğini sordum, etmedi. Mesut Özil gol attı, Erdoğan kızdı. Belki de beni bu yüzden sevmiyordur." dedi.

10.05.2016 14:18  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı ve Federal Meclis milletvekili Cem Özdemir, Mesut Özil ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yetenekli oyuncunun, Türkiye yerine Almanya'yı seçmesinin son derece normal olduğunu belirten Özdemir, "Mesut'un yaptığı çok normal. Daha başka ne yapabilirdi ki? Doğduğu ve yetiştiği ülkeyi tercih etti." dedi.

"HAYATTA KALMAYI BAŞARDI"

Sporcope'un haberine göre; başarılı futbolcunun Premier Lig'de sergilediği performansı da değerlendiren Cem Özdemir, "İngiltere'de iyi iş çıkarıyor ve deyim yerindeyse hayatta kalmayı başardı. Bu her oyuncunun başarabileceği bir şey değil." ifadelerini kullandı.

"MESUT ATTI, ERDOĞAN KIZDI"

8 Ekim 2010 tarihinde Almanya ile Türkiye arasında oynanan EURO 2012 eleme turu grup maçının ardından her iki ülkenin o dönemki başbakanları Angela Merkel ve Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiğini belirten Özdemir, ilginç bir anekdot paylaştı.

Cem Özdemir, "Almanya-Türkiye maçından sonra Angela Merkel ve Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldik. Erdoğan'a beni tebrik edip etmeyeceğini sordum. 'Neden tebrik etmeliyim? Kaybettik.' dedi. Ben de, 'Siz kaybettiniz ancak biz kazandık' cevabını verdim. Mesut Özil gol attı, Erdoğan kızdı. Belki de beni sevmemesinin asıl sebebi budur." dedi.

ALMANYA 3-0 KAZANMIŞTI

Söz konusu maçta Mesut Özil, 42. dakikada attığı golle Almanya'yı 1-0 öne geçirmiş ve Türkiye sahadan 3-0 mağlup ayrılmıştı.

Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Özdemir: Mesut Özil Gol Attığında Erdoğan Kızmıştı

Son Dakika Spor Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Özdemir: Mesut Özil Gol Attığında Erdoğan Kızmıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kartal: Sevilcek biri diilsin sen 0 0 Yanıtla
  • Birol: seni pkk desteklediğinden sevmiyor olmasin 0 0 Yanıtla
  • Birol: seni pkk destekledi 0 0 Yanıtla
  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement