Yeşilsoy Group, Göksu Gıda'nın Neydi markasını satın aldı! - Son Dakika
Güncel

Yeşilsoy Group, Göksu Gıda'nın Neydi markasını satın aldı!

Yeşilsoy Group, Türkiye'nin en büyük gıda üreticilerinden Göksu Gıda'nın şekerleme, helva, tahin, pekmez, lokum ve reçel alanında en büyük markası "Neydi" markasını satın aldı.

25.06.2015 15:56  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Neydi markasını satın aldıktan sonra 10 milyon TL'ye yakın yatırım yapan Yeşilsoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Rıdvan YEŞİLSOY, gıda sektöründe ve organik üretim pazarında global bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyledi.

Yeşilsoy Group olarak Neydi markası dışında su, soğuk kahve, enerji içeceği ve meyveli çay üretim işine yakın zamanda gireceğini belirtti

50 yıllık geçmişe sahip şirketler topluluğu Yeşilsoy Group

Temelleri 1960'lı yıllarda atılan Yeşilsoy Group, 3 sektörde 4 şirketle faaliyetlerini sürdürüyor. Enerji, İnşaat ve Gıda sektöründe iyi bir oyuncu olan Yeşilsoy Group, Neydi markasını satın aldıktan sonra gıda ve perakende sektöründe geçen ayın en çok konuşulan şirketi oldu.

Yeşilsoy Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Rıdvan YEŞİLSOY: "20 yıllık hayalimi gerçekleştirdim."

"Hedefim her zaman elimden gelenin en iyisini, en doğru yerde, en verimli şekilde yaparak, çalıştığım kuruma hizmet etmek oldu." diyen 1977 İstanbul doğumlu olan Mehmet Rıdvan YEŞİLSOY, Özel Üsküdar Fazilet Koleji'ni bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası ilişkiler bölümüne girmiş fakat ticaret aşkı eğitimden baskın çıkmış.

Üniversiteyi son sınıfta bırakıp ticarete atılmış. Ailenin büyük ortak olduğu enerji sektöründeki şirketlerinde bilfiil 10 yıl çalışmış. Gıda sektörüne girmek hep aklında varmış, fakat bir türlü uygun koşullar gerçekleşmemiş.

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Mehmet Rıdvan YEŞİLSOY, gençlere hayallerinin peşinden gitmeleri tavsiyesinde bulunuyor. Başarının sadece çok çalışmakla mümkün olduğunun altını çizen Mehmet Rıdvan YEŞİLSOY, 15 yıldır her sabah 6'da ayakta olduğunu ve günü verimli kullanmaya özen gösterdiğini söylüyor. Başarının birincil koşulunun disiplinli yaşamak olduğunu söyleyen Mehmet Rıdvan YEŞİLSOY, fırsat buldukça babasının adını taşıyan "FAHRETTİN YEŞİLSOY" Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği'nde zaman geçiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilsoy Group, Göksu Gıda'nın Neydi markasını satın aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement