Yeşiltaş: "Seyhan'da Üyelerimize Tek Tek Ulaşacağız" - Son Dakika
Güncel

Yeşiltaş: "Seyhan'da Üyelerimize Tek Tek Ulaşacağız"

Yeşiltaş: "Seyhan\'da Üyelerimize Tek Tek Ulaşacağız"

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, Seyhan Teşkilatı’nın her zaman seçim olacakmış gibi tüm organlarıyla aralıksız çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

21.01.2016 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, Seyhan Teşkilatı'nın her zaman seçim olacakmış gibi tüm organlarıyla aralıksız çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Yeşiltaş, Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Seyhan İlçe 77. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Seyhan İlçe Teşkilatımız çok şükür nasıl çalışma yapacağını iyi biliyor. Seçim sonrası da daha öncede belirttiğimiz gibi hemen teşekkür ziyaretlerimize başladık. Muhtarlarımızla, kanaat önderlerimizle görüşmelerimiz devam ediyor. AK Parti olarak tüm Türkiye genelinde başlatılan üye güncelleme programı için çalışmalarımız devam ediyor. Seyhan ilçemiz Türkiye'nin büyük ilçelerinden biri olduğu için bizim omzumuzda ki sorumluluk daha fazla, dolayısıyla tüm teşkilat kademelerimizin daha çok çalışması gerekiyor. Bu çalışmamızla İl Başkanımız Sayın Fikret Yeni başkanlığında Seyhan'da bulunan üyelerimizin hem gönlüne dokunacak hem de üye bilgilerini güncellerken, davamıza gönül vermiş çalışmalarımıza aktif katılacak kişileri de tespit etmiş olacağız. Ayrıca teşkilat kademelerimizde daha çok kişiye ulaşabilmek düşüncesiyle, mahalle yönetimlerimize ek olarak Sokak Temsilcisi çalışmalarımız sona yaklaşmış durumda. Türkiye'de ilk olacak bu projemizdeki çalışmalarından dolayı tüm Seyhan teşkilatını can-ı yürekten kutluyorum" dedi.

Yoğun bölge toplantılarının devam ettiğini belirten Abdurahman Yeşiltaş, "İmkanlarımız ölçüsünde taziyelere, cenazelere, düğünlere katılımlarımız devam ediyor. Sürekli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Bizler hemen seçim sonrası teşkilat olarak tüm birimlerimizle önümüzdeki seçimlere hazırlanmaya başladık. 2019'da inşallah hem Büyükşehir hem de Seyhan Belediyesi'ni almak için çalışıyoruz. Ayrıca İl Başkanlığımızca Suriye'deki Bayırbucak Türkmen kardeşlerimiz için yapılan yardım kampanyasına Seyhan ilçe teşkilatı olarak her türlü desteği vereceğiz. AK Parti'li olmak, Seyhanlı olmak aynı yöne, aynı dava için birlikte mücadele etmektir. Emek veren katkı koyan herkese, tüm birimlerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

Toplantıda konuşan İl Teşkilat Başkanı Orhan Tosun ise AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı'nın çok büyük bir teşkilat olduğunu ifade ederek, "Dolayısıyla teşkilat çalışmalarımızda Seyhan'da büyük önem arz ediyor. Üye güncelleme çalışmalarını titizlikle tamamlamak zorundayız. Ulaşılmadık hiçbir üyemizin kalmaması gerekmektedir. Bunun için de hiç durmadan çalışmalara yoğun tempoyla devam edeceğiz. Buradan başta ilçe başkanımız olmak üzere Seyhan teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Muhammed Aksoy selamlama konuşması yaptı. Ayrıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çevik kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu, Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce, Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, Milletvekili Adayı Berzan Toprak, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çevik, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Güler, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve partinin çeşitli kademelerinde bulunan teşkilat mensupları ile çok sayıda davetli katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeşiltaş: 'Seyhan'da Üyelerimize Tek Tek Ulaşacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.


Advertisement