Yeşiltepe'de Saha Düzenleme Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yeşiltepe'de Saha Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Yeşiltepe\'de Saha Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde yapımı tamamlanan ve amatör futbol camiasının hizmetine sunulan 3 adet futbol sahasının 2 ve 3 Nolu sahalara geçiş için tünel çalışmaları devam ediyor.

16.02.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşiltepe Spor Kompleksi'nde yapımı tamamlanan ve amatör futbol camiasının hizmetine sunulan 3 adet futbol sahasının 2 ve 3 Nolu sahalara geçiş için tünel çalışmaları devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında 3 Nolu saha ile soyunma odaları ve arasına tünel inşası tamamlanmış ve hizmete açılmıştı. 2 Nolu Futbol Sahasında yapılan tünel çalışmalarını Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel yerinde inceledi.

Çalışmalar kapsamında 2 Nolu sahaya bir tünelin daha yapıldığı belirtildi. Tünellerin futbolcuların soyunma odasından sahaya çıkarken yaşayacakları sorunları gidermek amacıyla yapıldığı belirtildi. Seyirciler ile futbolcular ve hakemlerle arasında olası herhangi bir sorun yaşanmaması amacıyla, Yeşiltepe 2 Nolu sentetik futbol sahasında bulunan soyunma odasından futbol sahasına tünel yapılıyor. Bu çalışma sonrasında otopark sorununun da ortadan kalkacağı ifade edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşiltepe'de Saha Düzenleme Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement