Yeşilyayla'da Yol Çalışması - Son Dakika
Yerel

Yeşilyayla'da Yol Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesine bağlı Yeşilyayla Mahallesi'ndeki bağlantı yolunda asfalt çalışması başlattı.

25.06.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesine bağlı Yeşilyayla Mahallesi'ndeki bağlantı yolunda asfalt çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Manavgat'tan Demre'ye, Gazipaşa'dan Elmalı'ya, Antalya'nın dört bir yanında başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor. Bir yandan yeni yollar açan belediye ekipleri, diğer taraftan da bozuk yolları yeniliyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşların yoğun şikayette bulunduğu Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'ndeki 9 kilometrelik bağlantı yolunun da asfaltlanması için çalışma başlatıldı.

Açıklamada, Yeşilyayla Muhtarı İsmail Avcu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"Yıllardır yolumuzla kimse ilgilenmiyordu. Artık muhtarların istekleri tek tek dikkate alınıyor. Bir süre önce yolumuzun bozuk olduğunu belirterek, yapılmasını talep ettik. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri gelerek inceleme yaptı. Ardından yol yapım çalışmaları başladı. Çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den Allah razı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeşilyayla'da Yol Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement