Yeşilyurt Avm Mini Club'ta Ekim Ayı Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Avm Mini Club'ta Ekim Ayı Etkinlikleri

Yeşilyurt Avm Mini Club\'ta Ekim Ayı Etkinlikleri

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM) "Mini Club" etkinliğinde, Ekim ayı boyunca “Keçe Atölyesi” faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

13.10.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM) "Mini Club" etkinliğinde, Ekim ayı boyunca "Keçe Atölyesi" faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

Ekim ayında Yeşilyurt AVM'ye gelen çocukları Keçe Atölyesi faaliyetlerinde, keçelerden çanta süsü yapımı, kalem süsü yapımı, keçelerden çerçeve yapımı ve birbirinden eğlenceli etkinlikler bekliyor. Her pazar günü ise çocuklar Kapla Atölyesi ve sosis balon yapımı, yüz boyama ve palyaço ile ilginç oyunlarla keyifli vakitler geçiriyorlar.

Yeşilyurt AVM'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "26 Ekim Pazar günü Mini Club'ta geleneksel bir şölene dönüşen, Ekim ayında doğan küçük misafirlerimiz için hazırlanan doğum günü partisi düzenlenecek. Bir yandan doğum günü pastalarının mumlarını beraber üfleme fırsatı bulacak olan çocuklar bir yandan da palyaço ile doyasıya eğlenecekler. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin fast-food katında Mini Club çocuk eğlencesi cumartesi-pazar günleri saat 14.00 - 18.00 arasında ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Yeşilyurt Mini Club tüm minikleri öğrenirken eğlenmeye davet ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere 'www.yesilyurtavm.com' adresinden ulaşabilirsiniz." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Avm Mini Club'ta Ekim Ayı Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement