Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Tüfenkçi'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Tüfenkçi'yi Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Tüfenkçi\'yi Ziyaret Etti

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adayı Hasan Aydoğan, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'yi ziyaret etti.

23.10.2013 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adayı Hasan Aydoğan, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Aydoğan, "AK Parti Malatya teşkilatımızın kuruluşunda emek vererek, 2001 yılından bugüne kadar teşkilatımla beraberim. Bostanbaşı Belediye Başkanlığı dönemimizde teşkilatımızdan kopmadık" dedi.

AK Parti'den Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu anımsatan Aydoğan, "Hizmetler devamlıdır. Eğer bu görev bize verilirse, bunun üstesinden gelecek gücümüz, cesaretimiz, tecrübemiz ve bilgi birikimimiz var" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise şunları söyledi:

"Hasan Aydoğan, teşkilatın kuruluşunda yer almış, teşkilata uzun süre emek vermiş ve Bostanbaşı Belediye Başkanlığını 5 yıl başarıyla yürütmüş bir arkadaşımız. Belde de çok güzel çalışmalar yaptı. Bu bilgi birikimini Yeşilyurt Belediyesi'nde değerlendirmek için müracaat etti. Dolayısıyla ben bu kararının Yeşilyurt için hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyorum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Tüfenkçi'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement